U ziet niet vaak een advertentie met ‘Te koop: nieuwbouw appartement te koop in Beausoleil, Côte d’Azur’. Er is dan ook niet veel plaats vrij op dit werkelijk idyllische plekje van Zuid Frankrijk, nét naast Monaco. Hier wil iedereen wel wonen; niet allen liefhebbers van het goede leven, maar ook voor ondernemers die in Monaco werken maar in Frankrijk (willen) wonen is Beausoleil een ideale uitvalsbasis voor internationaal zaken doen. Of gewoon om internationaal te genieten. Vanuit Beausoleil bent u in 2 minuten in Monaco, in 15 minuten in Italie of in 20 minuten bij Nice Airport.

Nieuwbouw appartement te koop in Beausoleil

Het nieuwe project in Beausoleil ligt in een klein straatje, in een rustige woonwijk. Vanuit uw nieuwbouw appartement in Beausoleil wandelt u zo door de smalle straatje van Beausoleil, ook wel het Montmartre van de Côte d’Azur genoemd naar het hart van de stad. Hier zijn alle winkels en voorzieningen zoals kleine winkels, een vers markthal, het postkantoor, het gemeentehuis, een theater en veel gezellige restaurants. Dit is een kleine residentie van 4 verdiepingen met in totaal 31 appartementen. De woonkamer leidt naar uit een balkon of wanneer u op de bovenste verdieping woont, naar een ‘sky terras. Vanaf deze plek heeft u uitzicht op de omgeving en ziet u zelfs een glimp van de zee, Monaco met de Tour Odeon, het Paleis en de buurgemeente Roquebrune Cap Martin.

Een dergelijk nieuwbouw appartement in Beausoleil wordt natuurlijk tiptop opgeleverd. Zo wordt het complex aangelegd met een eigen weelderige tuin, beplant met olijfbomen en andere mediterrane planten. Het resultaat is een stijlvolle woning, omringd door natuur, dichtbij het centrum van Beausoleil en op een steenworp afstand van Monaco.

Nieuwbouw appartement te koop in Beausoleil

Er zijn verschillende type appartementen te koop.

Twee kamer appartementen (waarvan 1 slaapkamer)

35 m² tot 49 m² Prijzen vanaf € 256.000

 

Drie kamer appartementen (waarvan 2 slaapkamers)

60 m² tot 66 m² Prijzen vanaf € 396.000

 

Vier kamer appartementen (waarvan 3 slaapkamers)

95 m² tot 130 m² Prijzen vanaf € 896.000

 

Eigen parkeerplaats

€ 20.000

 

Kom naar Zuid Frankrijk

Heeft u belangstelling in een nieuwbouw appartement in Beausoleil, neem dan contact met ons op. Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Nieuwbouw appartement te koop, Beausoleil, zuid frankrijk, oplevering 2016, 2 kamer, 3 kamer, studio, aanbod, nieuw, monaco, cote dazur, nederlands, makelaar Nieuwbouw appartement te koop, Beausoleil, zuid frankrijk, oplevering 2016, 2 kamer, 3 kamer, studio, aanbod, nieuw, monaco, cote dazur, nederlands, makelaar

 

Locatie