Deze nieuwbouw appartementen in Beausoleil bieden u een geweldig uitzicht op de zee en Monaco. Een prestigieus project met prachtige appartementen van studio’s tot penthouses met grote terrassen. Boven heeft u de beschikking over een zwembad dat het rijke gevoel extra versterkt.  Het aanbod varieert van een en twee slaapkamers tot aan een superluxe penthouse. Alle appartementen worden geleverd met een parking wat in Beausoleil geen overbodige luxe is. In 2018 kunt u gaan genieten van deze bijzondere plek om te wonen, dus reserveer snel. Het project was al enige tijd op de markt maar kreeg geen bouwvergunning. Nu er een Nederlands bouw consortium bij betrokken is, verschijnt deze zomer de eerste hijskraan aan de Cote Azur. Vraag daarom nu om de laatste beschikbaarheid van 1 en 2 slaapkamer appartementen en de brochure.

Super penthouse kopen in Beausoleil

De bovenste 6e en 7e etage zijn gereserveerd voor penthouses. U koopt een drie slaapkamer penthouse voor 790.800 euro. Maar u kunt voor ca 2 miljoen euro ook twee penthouses combineren waardoor u ruim 220 m2 woonoppervlakte krijgt met 100m2 terras en super zeezicht. Vraag naar de tekeningen.

Nieuwbouw appartementen in Beausoleil

Nieuwbouw appartementen in Beausoleil

Bel met Ab of Jo in Frankrijk +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

nieuwbouw, appartement, investering, beausoleil, monaco, betaalbaar, koop, kopen, aanbod, zeezicht, luxe, zuid, frankrijk, cote dazur, Deze nieuwbouw appartementen in Beausoleil bieden u een geweldig uitzicht op de zee en Monaco. Een prestigieus project met prachtige appartementen

Locatie