Voor wie niet op de eerste rij hoeft te zitten en gewoon kan genieten van het uitzicht op het dorp glooiende groene heuvels, vindt in dit project in Sainte Maxime een nieuw stads appartement naar wens. Op ca 500 meter van het centrum van Sainte Maxime worden 15 luxe appartementen gebouwd in de wijk Pléiade. Voor wie een klein appartement zoekt en toch aan de Golf van Sainte Maxime wil wonen, de prijzen beginnen al bij 300.000 euro voor een 2 slaapkamer appartement. Op loopafstand vindt u de bakker en andere voorzieningen om de dag goed mee te beginnen.

De afwerking is smaakvol met o.a. grote zandsteen tegels (45×45) in de woonkamer en keuken en brede houten vloerplanken in de slaapkamers. Uniek is dat er een complete keuken wordt geleverd; iets dat bij andere nieuwbouw projecten zelden voorkomt. Het appartement is voorzien van domotica, wordt individueel op gas verwarmd en is volledig omheind. Parkeren doet u in de kelder waarna de lift u naar de gewenste etage brengt. De oplevering is gepland in het voorjaar van 2021. De dakvilla is uiteraard het pronkstuk van het gebouw; voor 1.000.000 zit u op de beste plaats! En doordat er geen zwembad is zijn de servicekosten laag. Met de gunstige ligging en de eigen parkeergarage zijn deze appartementen ook zeer geschikt voor seizoensverhuur.

Luxe nieuwbouw in Sainte Maxime Pléiade

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Nieuwbouw en villa’s in Sainte Maxime

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

 

Locatie