Dit is een nieuwbouw project in Nice Côte d’Azur zoals we maar zelden tegenkomen. Des te leuker is het als wij speciaal zijn uitgenodigd om dit als eerste aan te bieden aan onze klanten. Alle appartementen hebben zeezicht en kijken over de stad Nice heen. Werkelijk een plaatje. Het gebouw zelf is 5 verdiepingen groot en biedt appartementen van 1, 2, 3 en 4 slaapkamers. U geniet hier optimaal van een uitzicht dat nooit gaat vervelen. 

Nieuwbouw Nice in geliefde wijk, achter Hotel Negresco met zeezicht en zwembad

Nice nieuwbouw in geliefde wijk, achter Negresco met zeezicht en zwembad

We weten dat u graag in Nice investeert, mits het uitzicht oogstrelend is en u kunt genieten van een zwembad, een sportschool en als het strand en de winkels zeer dichtbij zijn. Twee minuten op de fiets en hemelsbreed 800 meter verderop bent u aan zee op de Promenade des Anglais. Die elektrische fiets kunt u later stallen in de speciale fietsenstalling waar elektra aanwezig is om uw fiets op te laden. U ziet, dit is een modern gebouw waarbij aan alles is gedacht. Een zeer luxe afwerking, ingebouwde omkeerbare airco, een domotica systeem waarmee u op afstand rolluiken, licht en verwarming kunt bedienen. Op de ramen zit ook een sensor waardoor u thuis op uw telefoon een waarschuwing ontvangt, mocht er iemand binnenkomen. 

Nieuwbouw  in geliefde wijk, achter Negresco met zeezicht en zwembad

De terrassen zijn allemaal van riant formaat om maximaal te profiteren van het uitzicht en de rust in deze wijk. U bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg, dus alleen bestemmingsverkeer. Met een riant zwembad voor de deur, een fraaie sportzaal met de nieuwste apparatuur en ruime appartementen op een zeer goede locatie, tegen de heuvel aan maar in het centrum van Nice, is dit een investering waar u jaren van gaat genieten. En ook zeer goed kunt verhuren dankzij de zeer gunstige ligging, in de wijk achter Hotel Negresco.

Een appartement met zeezicht, zwembad en sportschool in Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie