La Croix Valmer ligt eigenlijk nét buiten ons werkgebied maar we rijden voor zo’n mooi project graag een stukje verder langs de Zuid Franse kust! Op een bijna idyllische locatie verschijnt medio 2020 een kleinschalig nieuwbouw project op 300 meter wandelen van de zee. Voor wie de zandstranden van Croix Valmer kent, weet dat er hier vrijwel nooit iets nieuws kan worden gebouwd. Dat maakt dit ook zo bijzonder. In dit prille stadium is het zaak om snel te reageren zodat wij u als een van de eersten kunnen informeren over nieuwbouw in Croix Valmer.

Zeldzame kans; nieuwbouw dichtbij zee in Croix Valmer

In totaal 33 appartementen waarvan de begane grond appartementen zijn voorzien van een tuintje en de appartementen op de eerste verdieping over een ruim terras beschikken. Zeezicht wordt niet aangeboden, wel zeewind en zeegeluid. Binnen de residentie is een heerlijk zwembad aanwezig en u koopt de appartementen inclusief parking. Nieuwbouw wonen in Croix Valmer begint voor een twee slaapkamer woning al bij 295.000 euro. Dit is een schitterende investering op een verborgen plek om zorgeloos te genieten met Saint Tropez en Ramatuelle onder handbereik. Het strand en de Middellandse zee aan het eind van uw straatje. Wilt u als eerste worden geinformeerd? Stuur ons dan een mailtje met ‘Ik wil naar Croix Valmer!’ en u ontvangt zodra de brochure en prijslijst gereed is meer informatie.

Zeldzame kans; nieuwbouw dichtbij zee in Croix Valmer

Wonen aan de Côte d’Azur levert sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie