Nieuwbouw villa in Sainte Maxime; dat ziet u niet vaak in Google als zoek resultaat. Enkele jaren geleden boden we ook een nieuwbouw villa in Sainte Maxime aan en die waren snel verkocht. Sainte Maxime is natuurlijk de vakantie badplaats pur sang; met de rust van de VAR en het mondaine Saint Tropez op fiets afstand (of met de boot).

In dit nieuwe domein zijn in totaal 14 geschakelde villa’s te koop; sommige met de mogelijkheid om een zwembad te plaatsen. De prijzen zijn scherp en de afwerking is van topkwaliteit. De bouwontwikkelaar komt uit Parijs en daar weet men wel wat klasse is. Iedere villa heeft een eigen tuin, een balkon en een garage. De nieuwbouw villa in Sainte Maxime is gelegen in de rustige groene omgeving en combineert een traditionele solide bouw met moderne aspecten zoals de split-level structuur.

Uw villa heeft twee of drie slaapkamers en is geschakeld maar met behoud van privacy. U bevindt zich dichtbij de winkels en het centrum van Sainte Maxime met de gezellige havens en stranden. Wonen in de golf van Saint Tropez in het drukbezochte Saint Maxime was nog nooit eerder zo bereikbaar!

Kom naar Sainte Maxime

Interesse in een nieuwbouw villa met de mogelijkheid voor een zwembad? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref COF-SM. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins, Theoule en Sainte Maxime. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Nieuwbouw villa in Sainte Maxime, met garage en tuin Nieuwbouw villa in Sainte Maxime, met garage en tuin Nieuwbouw villa in Sainte Maxime, met garage en tuin Nieuwbouw villa in Sainte Maxime, met garage en tuin Nieuwbouw villa in Sainte Maxime, met garage en tuin Nieuwbouw villa in Sainte Maxime, met garage en tuin Nieuwbouw villa in Sainte Maxime, met garage en tuin Nieuwbouw villa in Sainte Maxime, met garage en tuin

Property Features

  • Eigen garage
  • Nog twee villas met mogelijkheid voor zwembad
  • Tuin van gemiddeld 300 m2

Locatie