Nieuwbouw villa te koop in Mandelieu, perfect bereikbaar op weg naar Pegomas. Deze strak vormgegeven nieuwbouw villa in Mandelieu is een bijzonder project op een bijzondere plek, bijna middenin de natuur. Het strand, de haven met de restaurants zijn binnen tien minuten bereikbaar en ook in Cannes staat de auto binnen tien minuten geparkeerd.


Nieuwbouw villa te koop Mandelieu

Nieuwbouw villa te koop Mandelieu

De vormgeving is bijna Spaans Ibiza en misschien vinden we ze daarom wel extra leuk. U zit vrijstaand en bent alleen geschakeld via de garage met de buren. Maar er is voldoende grond en ruimte voor privacy om u heen. De bouwwetgeving is strikt in Mandelieu dus u mag eventueel de garage dicht timmeren met een deur, als het maar grotendeels van hout is en dus niet in beton verankerd staat. Maar daar kunnen wij u ter zijner tijd bij helpen met ons internationaal samengestelde netwerk van betrouwbare aannemers.

Nieuwbouw split level villa te koop Mandelieu

Alle nieuwbouw villa’s zijn split-level gebouwd; u zet uw auto op de verdieping neer waar ook de living is. En op de etage vindt u drie slaapkamers en badkamer. Iedere villa heeft een tuin of een tuintje, afhankelijk van uw keuze. Een slimme en praktische indeling voor deze betaalbare design villa in Zuid Frankrijk. Dit zijn de prijzen voor een nieuwbouw villa in Mandelieu. De voorraad is beperkt!

Villa 1 geheel vrijstaand met 2 parkeerplaatsen € 490.000

Villa 2 geschakeld met twee parkeerplaatsen € 445.000

Villa 3 geschakeld met twee parkeerplaatsen € 425.000

Villa 4 geschakeld met twee parkeerplaatsen € 445.000

Villa 5 geheel vrijstaand met 2 parkeerplaatsen € 480.000

Villa 6 geschakeld met twee parkeerplaatsen € 460.000

Villa 7 geschakeld met twee parkeerplaatsen € 460.000

Zoekt u een betaalbare en onderhoudsvrije nieuwe vakantievilla in Mandelieu, Côte d’Azur? Dan is dit een unieke kans om vlakbij Cannes, de golfbanen en het strand te wonen. Neem contact op met Ab en Jo via +33770186203 of mail ons een bericht via onderstaand formulier.

Wilt u niets missen van onroerend goed in Zuid Frankrijk? Abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief.

Location