Ontdek het authentieke gezicht van het centrum Saint Tropez in deze prachtige luxe residentie in art-deco stijl. De residentie werd gebouwd in de jaren ’30 en ligt ideaal op een steenworp afstand van de haven van Saint Tropez en dicht bij alle voorzieningen. De stijl uit de jaren 1930 zal worden bewaard en gerenoveerd waardoor er aan de binnen en buitenkant een geheel nieuw gebouw ontstaat, dat oude charme met modern comfort combineert.

Uniek: nieuwe appartementen in art-deco gebouw centrum Saint Tropez jaren ’30

De luxe art-deco residentie in centrum Saint Tropez biedt een select aantal appartementen, van studio’s tot 3-slaapkamer appartementen, waarvan de meeste uitkomen op een groot balkon, alwaar u kunt genieten van het uitzicht en de charme van de stad Saint Tropez. De indeling van de appartementen kreeg extra aandacht van de architect om hedendaagse comfort en kwaliteit te garanderen. Het ontwerp van het gebouw zal in Art-Deco-stijl blijven, met gebruikmaking van de beste materialen. Combinaties zijn nog mogelijk om grotere woonoppervlakken te maken door appartementen te koppelen.

Uniek: nieuwe appartementen in art-deco gebouw centrum Saint Tropez jaren '30

Geweldige ROI voor seizoensgebonden verhuur centrum Saint Tropez

Deze nieuwe appartementen in dit prachtige art-deco gebouw in centrum Saint Tropez uit de jaren ’30 hebben een eigen binnenplaats en een tuin met de typische vegetatie van Zuid-Frankrijk. Als u ooit wilde investeren in een uniek nieuwbouw project met ongekende charme in centrum Saint Tropez; dit is een echte buitenkans. Een extra pluspunt is de snelle levering: december 2019!

Vraag naar de brochure nieuwe appartementen in het centrum Saint Tropez

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie