Nieuwe appartementen in het hart van Le Cannet, dicht bij Cannes, bieden u de ultieme lokale Franse woonstijl. Loop door het middeleeuwse centrum, dineer in een van de restaurants op het beroemde plein met een prachtig uitzicht op de stad Cannes. In het verlengstuk van de stranden en de Boulevard Carnot in Cannes, vindt u deze nieuwe appartementen, genesteld in het hart van de beroemde zeven heuvels. Le Cannet huisvestte eeuwenlang de zomerhuizen van Franse en buitenlandse aristocraten. Tegenwoordig cultiveert de stad deze residentiële traditie in een gezellige en intieme dorpse sfeer Hier, in het hart van Le Cannet, is het leven rustig terwijl u geniet van een majestueus panorama op de Middellandse Zee tot aan het Esterel-gebergte en een comfortabele levenskwaliteit.

Nieuwe appartementen in het hart van Le Cannet, dicht bij Cannes

Nieuwe appartementen in het hart van Le Cannet, dicht bij Cannes

Alles is er binnen een straal van 400 meter, te voet bereikbaar: de gastronomische terrassen van de rue Saint-Sauveur, de bioscoop, de marktplaatsen Jean Jaurès, de basisschool Pasteur … een echt dorp naast Cannes om in alle rust te leven.

Wij bieden u een mooi appartement met twee slaapkamers met twee balkons, om de hele dag van de zon te genieten. Neem contact op met Wonen aan de Côte d’Azur en bel met Ab en Jo op +33770 186 203 voor de brochure, de plattegrond en natuurlijk de datum voor een bezoek. Levering in 2019.

Nieuwe appartementen in het hart van Le Cannet, dicht bij Cannes

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Nieuwe appartementen in het hart van Le Cannet, dicht bij Cannes

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Locatie