Nieuwe appartementen in Biot, dicht bij de golfbaan, daar was u toch naar op zoek? Dit nieuwe bouwproject op de Côte d’Azur ligt precies tussen Golf Biot en Le Provençal Golf, in de wijk Saint Philip. Deze nieuwe appartementen in Biot liggen in een mooi domein met aangelegde groene ruimten, strakke gebouwen van drie verdiepingen, een zwembad, comfortabele appartementen en prive parkeerplaatsen die toegankelijk zijn van de rue Lucioles. De residentie heeft een moderne eigentijdse architectuur met sober design, heldere kleuren en subtiel spel met materialen op de gevels. Binnen is de afwerking heel compleet; het enige dat u moet installeren is een keuken.


nieuwbouw appartement Biot

 

Nieuwe appartementen in Biot, dicht bij de golfbaan

WOONRUIMTE

Elektrische rolluiken met centrale bediening
Porselein steentegel 40 x 40 cm
Gladde verf op muren en plafonds
Terrassen: tegels 50 x 50 cm
Verwarming en warm water via collectieve gas boiler

BADKAMER & BADKAMER

Aardewerk
Wastafel met spiegel en lichtgevende hoofdband
Hangend toilet
Elektrische handdoek radiator

VEILIGHEID

Voordeur met A2P * drie punt veiligheidsslot
Videotelefoon en Digicode

nieuwbouw appartement Biot

Nieuwe appartementen in Biot, dicht bij de golfbaan

Biot is een middeleeuws dorpje, ideaal gelegen tussen Cannes en Nice in de Alpes-Maritimes, Biot combineert de charme van een middeleeuws dorp met de ambitieuze ontwikkeling van Sophia Antipolis; het Franse equivalent van het Amerikaanse Silicon Valley. Biot is gebouwd als een vesting op een rotsachtige berg, waar het verleden wordt vertelt door de geplaveide rijstroken die ooit door de Rozenkruisvaarders en de Ridders van Malta werden bewandeld. Biot is ook het domein van pottenbakkers en glasblazers.

nieuwbouw appartement Biot

Huis kopen in Biot

Biot is sinds de 20ste eeuw erkend en bekendvoor de kwaliteit van zijn keramische en geblazen glasproducten. Vandaag is Biot het historische centrum en de thuisbasis voor diverse ateliers van kunstenaars, galeries en ambachtslieden. Het centrum biedt bezoekers aangename wandelingen en een ontspannen sfeer.

Informeer naar de prijs en de plattegrond. Mail ons uw budget en wij sturen u de brochure en de beschikbare appartementen. Mail info@wonenaandecotedazur.nl of bel met Ab en Jo+33770186203. U kunt ook gebruikmaken van dit contactformulier.

Locatie