Cagnes sur Mer wordt steeds populairder en transformeert van saai vissersdorpje naar een dynamische stad aan zee, dankzij nieuwe ontwikkelingen zoals het entertainment winkelcentrum Polygone Riviera, de nieuwe fiets een wandelboulevard, strandrestaurants die het hele jaar open zijn plus de vele watersportactiviteiten. In het charmante gebied van Cros-de-Cagnes, bij het typerende gele kerkje bieden wij u nieuwe appartementen op een opmerkelijke locatie: op slechts 150 meter van het strand. U kunt uw auto op uw parkeerplaats laten staan als u naar het strand, de supermarkt en de verschillende weekmarkten loopt. Hier wonen hier betekent leven in het groene hart van Cros de Cagnes. De luxe residentie heeft de lay-out van een groen eiland met een voetgangerspad, dat direct naar de kust leidt. Meer heeft u eigenlijk niet nodig. 


Nieuwe appartementen Cagnes sur Mer centrum 150 meter van zee

De residentie bestaat uit twee kleine onafhankelijke gebouwen van slechts 2 verdiepingen. Op deze manier integreert het gebouw mooi met de oorspronkelijke wijk; dit is de plek waar vroeger alle vissers woonden. Hun kleine huisjes staan hier nog steeds, wat het gebied een bijzondere charme geeft. Cros de Cagnes is voor de lokale bevolking dan ook een zeer gewild gebied om een ​​appartement te kopen. Elk van de twee gebouwen heeft een beperkt aantal appartementen; een extra garantie voor privacy en rust. Ze openen op een terras op de begane grond, een balkon op meerdere verdiepingen of, voor meerdere eenheden op de tweede verdieping, een ‘full sky’ terras. Uitstekende ligging  in het westen en het volle zuiden zorgen voor optimale zonneschijn. Sommige appartementen profiteren van een dubbele oriëntatie volledig zuid en full west, of volledig zuid en oost. De uitzichten zijn aangenaam, vooral op de oude huizen rond de residentie. Dit is echt een unieke locatie op een paar minuten lopen van het strand; dicht bij alle winkels en services. De prachtig ontworpen architectuur en nette groene ruimten in combinatie met functionele en goed afgebakende appartementen geven u nu de kans om een appartement te kopen in een stad waar de waarde van onroerend goed alleen maar zal stijgen. Met een nieuwbouw appartement in Cros de Cagnes sur Mer betekent dit een garantie voor een duurzame investering.

Nieuwe appartementen Cagnes sur Mer centrum 150 meter van zee

Nieuwe appartementen Cagnes sur Mer centrum 150 meter van zee

De woning valt op door de hedendaagse architectuur van harmonieuze verhoudingen en gezuiverde lijnen. Om de directe omgeving van de traditionele huizen te respecteren, maakten de ontwerpers een lage en horizontale volumetrie: rechtstreekse 2 verdiepingen met dakterrassen en draaiende balkons . De continuïteit van de gevels wordt “onderbroken” door de terrassen van de laatste verdieping, waardoor een speelsheid wordt gecreëerd. Het zuidelijke einde van de woning heeft een krimp die een terras opneemt, waardoor de hoogte van een vloer wordt verminderd en zorgt voor een soepele overgang met de schaal van naburige woningen. De residentie heeft stijl en elegantie; de gevels zijn bekleed met een heldere witte geelcoating (of wit voor balkons en “caps”), gecombineerd met taupe-grijze vlekjes. De naast elkaar gelegen positie van deze twee kleuren produceert een contrast dat de volumes ritmeert en elke uniformiteit vermijdt. Jaja, deze zin komt zo uit een Franse brochure, dit kunnen wij niet zelf verzinnen! Deze architectuur speelt op de transparanten en geeft trots op plaats aan het licht: blijft in brede baaien, entreezalen met royale glazen oppervlakten  en de balkons van de 2e verdieping met glazen rails .

Nieuwe appartementen Cagnes sur Mer centrum 150 meter van zee

Voorbeeld prijzen bovenste verdieping nieuwbouw appartementen Cagnes sur Mer

Appartement 75: 2 slaapkamers, 65 m² woonoppervlak, 33 m² terras
Prijs 696 000 euro met dubbele parkeerplaats

Appartement 76: 3 slaapkamers 82,4 m², 9,2 m² balkon
Prijs 830.000 euro met dubbele parkeerplaats

Appartement 78: 1 slaapkamer, 40 m² woonoppervlak, 10 m² terras
Prijs 320.000 euro met parkeerbox

Appartement 80: 1 slaapkamer 42 m², 10,7 m² terras
Prijs 299.000 euro met parkeerplaats

Vraag naar de laatste beschikbaarheid!

Nieuwe appartementen Cagnes sur Mer centrum 150 meter van zee

Geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Cagnes sur Mer?

Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref APCOG. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

What's Nearby?

Stores
  • Unfortunately, your API key is over its quota.
Bars
  • Unfortunately, your API key is over its quota.
Restaurants
  • Unfortunately, your API key is over its quota.
Coffee Shops
  • Unfortunately, your API key is over its quota.

Location