Het middeleeuwse dorp Mougins wordt omgeven door eeuwenoude dennen- en eikenbossen en is een heerlijke plek om te wonen. Een dorp van kunstgalerijen en gastronomische restaurants, maar ook een moderne stad met een zoektocht naar uitmuntendheid, een van de vijf oprichters van Sophia Antipolis: een internationaal gerenommeerd technocentrum op het gebied van innovatie. Mougins heeft in de loop van de tijd een hoog welzijnsbeeld gesmeed, dicht bij de badplaatsen aan de Côte d’Azur, met de turquoise wateren van de Middellandse Zee.

Nieuwe appartementen met zwembad in rust van Mougins Chateau

Nieuwe appartementen in rust van het Mougins Chateau district

Op minder dan 2 km van de drukte van het stadscentrum, verwelkomt de rust van het Mougins Château district u met zijn steegjes omzoomd met cipressenhagen, die voorouderlijke huizen verbergen. Het is hier, in de buurt, dat Picabia, schilder en een bekende letterkundige een prachtige bastide heeft gebouwd die bekend staat als het Château de Mai en in de villa Notre-Dame-de-Vie die Picasso heeft gekozen om zijn laatste jaren door te brengen. Door de Chemin du Château te nemen, leidt een moestuinpad naar deze nieuwe residentie met prachtige appartementen in verschillende groottes.

Nieuwe appartementen met zwembad in rust van Mougins Chateau

Nieuwe appartementen in rust van het Mougins Chateau district

De woning is perfect geïntegreerd in de omgeving en heeft een eigentijdse signatuur en tegelijkertijd regionale accenten. De gevels zijn bekleed met twee tinten warm grijs die contrasteren met het smetteloze wit van de lijstwerk en het timmerwerk, de edelstenen zuilengalerijen, de houtachtige uitzichten die de hoeken van balkons en de typische pannendaken in Provençaalse stijl met 4 zijden aankleden. Het hoogste niveau herbergt een penthouse en villa’s-appartementen met grote solarium terrassen 180 ° uitzicht op de omgeving. De accommodatie verzekert de veiligheid en sereniteit van kinderen voor iedereen en wordt afgesloten met een haag van cipressen en olijfbomen in de Provence, waardoor een visuele landschapsbescherming ontstaat.

Nieuwe appartementen met zwembad in rust van Mougins Chateau

Nieuwe appartementen in rust van het Mougins Chateau district

De meeste appartementen van 2 tot 4 kamers hebben een breed uitzicht waardoor u van een maximum aan natuurlijk licht profiteert en een optimaal comfort tijdens de zomer / winter … De controle van de zon wordt gewaarborgd door zonneschermen en luiken. Ruimtes zijn geoptimaliseerd met open keukens in de woonkamer voor meer gezelligheid en ruimtes die dag en nacht gescheiden zijn. De verblijven strekken zich uit door terrassen die de bewoners uitnodigen om te genieten van het heerlijke rustgevende uitzicht op de tuin.

Koop uw tweede woning in Mougins Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

What's Nearby?

Stores
  • Unfortunately, your API key is over its quota.
Bars
  • Unfortunately, your API key is over its quota.
Restaurants
  • Unfortunately, your API key is over its quota.
Coffee Shops
  • Unfortunately, your API key is over its quota.

Locatie