Nieuwe bastide villa in rustig domein, vlakbij Mougins biedt een panoramisch uitzicht op het rode Esterel gebergte dat soms wel op Ayers Rock in Australië lijkt. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige investering in onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan is deze nieuwe bastide villa een bezoek meer dan waard. Gelegen in een klein en rustig exclusief domein, dicht bij Mougins met Zuid-Westelijke ligging, ideaal om de zon maximaal te ontvangen. Kijk naar de foto’s en u ziet dat het terrein perfect is aangelegd met mediterrane struiken en terrassen van verschillend formaat om overal te kunnen genieten.

Nieuwe bastide villa in rustig domein, vlakbij Mougins te koop

Nieuwe bastide villa in rustig domein, vlakbij Mougins te koop

Perfecte nieuwe bastide villa vlakbij Mougins

Op uw terrein van 5.000 m2 kunt u genieten van een verwarmd zwembad en een wintertuin, waardoor u het hele jaar door sportief kunt genieten. De nieuwe bastide villa zelf heeft twee niveaus met een mooie grote woonkamer welke uitzicht biedt op een groot terras. Er zijn 4 slaapkamers met elk een badkamer en suite. De nieuwe bastide villa heeft overigens een uitzonderlijk luxe wijnkelder. Dit is niet zomaar een gemiddelde villa, maar één met veel mogelijkheden. De garage heeft bijvoorbeeld ruimte voor 10 auto’s. En een bouwvergunning is al aanvaard om een ​​tweede gast villa te bouwen; zelfs een uitbreiding van de villa is mogelijk om 2 extra slaapkamers op de tuin vloer te creëren. Klinkt bijna perfect voor een boutique hotel! Met 400 m² ruimte aan de binnenkant en 5000 vierkante meter aan de buitenkant plus eindeloze vergezichten, kan dit woning zijn in de buurt van mougins en cannes die u op zoekt.

Nieuwe bastide villa in rustig domein, vlakbij Mougins te koop

Indeling luxe nieuwe bastide villa dicht bij Mougins

Hoofdgebouw nieuwe bastide villa: Begane grond: 1 Bad / WC (met douche). 4 Parkings, 1 Pool house (met een fitnessruimte). Begane grond: 1 Entree met toiletten voor uw gasten, 1 woonkamer, 1 woonkamer, 1 complete keuken met bijkeuken, 1 slaapkamer nu in gebruik als tv-ruimte, 1 douche / WC, 1 slaapkamer. Op tuin niveau: 1 Studie met toilet en douche kamer mogelijkheid, 1 Kelder (wijn), 1 Garage  van 150 m2 voor 10 auto’s.

Nieuwe bastide villa in rustig domein, vlakbij Mougins te koop

Op de 1e verdieping van deze nieuwe bastide villa: 1 slaapkamer, 1 douche / WC, 1 slaapkamer met dressing en woonkamer die als 2e slaapkamer kan dienen, 1 Bad / WC met douche kan worden gebruikt voor de master bedroom. Services: Zwembad, Air-conditioning (warm en koude lucht), Car-port (voor 3 auto’s), sprinkler systeem (automatisch), Automatische entree poort. In de buurt: Luchthaven (25 km), Golf (2 km), zee (7 km)

Nieuwe bastide villa in rustig domein, vlakbij Mougins te koop

Kom en bezoek deze nieuwe bastide villa, in de buurt van Mougins

Interesse in deze nieuwe bastide villa? Maak een afspraak om de woning, 7/7 te bezoeken. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle huizen, villa’s, penthouses en appartementen te koop aan de Franse Rivièra rond en in Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins , Theoule, Saint Raphael, Sainte Maxime en Saint Tropez. En we zijn ook open op Corsica!

Nieuwe bastide villa in rustig domein, vlakbij Mougins te koop

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Nieuwe bastide villa in rustig domein, vlakbij Mougins te koop

Property Features

  • eindeloos uitzicht
  • exclusief domein
  • vergunning voor 2e gast villa

Locatie