Deze nieuwe contemporary villa Cannes Palm Beach staat op een legendarische stukje van Cannes. Palm Beach is de wijk waar Amerikanen begin van de vorige eeuw stijlvolle en grote villas en kleine paleizen bouwden. Geheel in die traditie is deze nieuwe contemporary villa gebouwd, met een zeer moderne uitstraling die in Californië niet zou misstaan.

Nieuwe contemporary villa Cannes Palm Beach

Op dit prijsniveau is er vanzelfsprekend gebruik gemaakt van topklasse  materiaal en de beste architecten, zowel voor de structuur van de villa, als voor het interieur dat vele speelse elementen bevat. Met 8 slaapkamers en evenveel badkamers is deze villa de perfecte investering als familiebezit. Of als kantoor aan huis.

Het gebouw is rondom een ruim zwembad gebouwd en beschikt over een apart bijgebouw dat kan worden gebruikt voor personeel. In de villa en bijgebouw bevindt zich een uitgebreid domotica systeem waarmee u alle functionaliteiten van het gebouw op afstand kunt besturen en bekijken.

Nieuwe contemporary villa Cannes Palm Beach

De inhoud is ruim en zonnig, met een totaal woonoppervlak van maar liefst 700 vierkante meter. En al woont u in Cannes Palm Beach, de rust is hier het grootste bezit. Deze nieuwe contemporary villa Cannes Palm Beach is dan ook het toppunt van sereniteit.

De locatie van de moderne villa is uniek; u bevindt zich op loopafstand van de witte zandstranden van Cannes, de haven en natuurlijk de vele restaurants. Wonen op niveau doet u in Cannes Palm Beach, dat was vorige eeuw al zo, en dat is vandaag de dag niet anders.

Nieuwe contemporary villa Cannes Palm Beach

Bent u op zoek naar een waardevolle en waardevaste investering in onroerend goed in Cannes, Zuid Frankrijk? Dan is deze nieuw gebouwde contemporary villa in Cannes Palm Beach zeker het bekijken waard. Neem contact op met Ab en Jo voor een exclusieve rondleiding door deze zeer luxe en werkelijk schitterende villa in Cannes Palm Beach. Bel met +33(0)770186203 of stuur een mailtje naar ons via info@wonenaandecotedazur.nl

 

 

Locatie