Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke villa, gelegen aan het strand van Alcoceber in Spanje, dan is dit de enige mogelijkheid. Het Spaanse dorpje Alcoceber is in alle opzichten uniek en daarom hoort dit luxe project ook hier. De villa maakt deel uit van een grote driehoekige vorm die op een groot schip lijkt. De totale constructie heeft twee villa’s, met zowel hun eigen privacy, tuin en zwembad. Er rijden geen auto’s voorbij, de weg is alleen voor fietsen en mensen die van zee, strand en natuur houden. Het natuurpark Serra d’Irta Natural Park ligt op slechts tien minuten afstand en voor een directe verbinding vindt u de nieuwe luchthaven Castellón–Costa Azahar Airport op 14 kilometer afstand.

De nieuwe demi-villa aan het strand in Alcossebre is gebouwd met de beste materialen en volledig uitgerust met een domoticasysteem. De luxe keuken met dubbele koelkast, wasmachine, vaatwasser, inductiekookplaat, oven en magnetron van NEFF. Er is vloerverwarming en airconditioning door Aerothermia. Individuele controle voor elke kamer. In de garage kunt u uw auto, jetski of fietsen parkeren. Deze villa ontving de laatste vergunning om op het strand te bouwen; elke andere nieuwbouw in Alcoceber zal op ten minste 1 kilometer van de zee worden gericht.

Nieuwe contemporary villa direct aan het strand in Alcoceber, Spanje

Nieuwe contemporary villa direct aan het strand in Alcoceber, Spanje

Alcoceber ligt in Castellon, tussen Oropesa en Peñíscola. Het dorp is onlangs ontdekt door Fransen, Engelsen, Noren en Nederlanders die dol zijn op het lokale Spaanse gevoel. De sfeer is niet druk, er zijn geen hoge gebouwen; Alcoceber is Spanje op zijn best met een stijl die je terugbrengt naar 1975. De menu’s in de restaurants zijn alleen in het Spaans en de bevolking is er trots op het unieke en authentieke karakter te hebben gereserveerd. Geniet van de lokale paella, salades en groenten, zeevruchten en roséwijn, artisjokken en tomaten. Gestoofd vlees en rode wijn, vis en witte wijnen … een heerlijke culinaire essentie.

Uniek wonen in een echte strandvilla

Geuren van sinaasappel- en oranjebloesem: Alcoceber is een gouden parel verloren in een prachtige enclave. Het dorp Alcoceber is een familie-oase met genoeg activiteiten voor jong en oud. En de stranden van Alcoceber zijn wat u mag verwachten van een strand met blauwe vlag; alleen het beste water, zee, zand en vriendelijke mensen. De jachthaven biedt watersporten van paddleboarding tot duiken. Op een heldere dag zijn de Columbretes-eilanden zichtbaar en kunt u ze bezoeken om te duiken en de kleuren van alle mariene soorten te bekijken. Er zijn bijzonder interessante bestemmingen in het binnenland met ongelooflijke historische verwijzingen naar bezoeken zoals Morella, Peñiscola, Villafamés, Segorbe, Ares del Maestrat, allemaal in een gesloten omgeving. Het is onbeschrijfelijk. Een visueel gedicht elke ochtend, elke nacht, elke nacht. Altijd mooi en altijd anders. Verrukkingen van zon en maan, subtiel en discreet in een eindeloos concert van zee en golven. U moet Alcoceber bezoeken … met het risico hier te willen blijven wonen.

Technische gegevens van de nieuwe strandvilla

Fundering opgelost met funderingplaat gewapend beton.

De structuur op een gewapend betongradiënt, samengesteld uit versterkte horizontale platen verlicht door het CHE-systeem (structurele holle lichamen).

80 cm ventilatiekamer.

Dubbelbladige gevel met thermische isolatie tussen beide, opgelost met een geperforeerde buitenmuur van halfhoge baksteen, 40 mm dikke projectie van polyurethaanschuim en binnenplaat van 7 cm holle baksteen. Continue buitencoating door pleisterwerk van waterafstotende cementmortel afgewerkt met pliolite verf, mat witte kleur, bestand tegen maritieme omgevingen. Gipspleister en plastic verf aan de binnenkant.

Interne scheidingswanden met holle keramische baksteenfabrieken van 7 of 9 cm. Gips en plastic verf.

Transitieve platte daken: omgekeerd met een zwevende bestrating van terrazzotegels voor gebruik buitenshuis. (Alles is toegankelijk)

Timmerwerk bestaande uit vaste bladeren, tilt-and-slide en hefschuiven gemaakt met geëxtrudeerde aluminium profielen met thermische brugbreuk van Cortizo natuurlijke geanodiseerde afwerking. Met dubbele beglazing met een camera, dikte 4 + 4/12/3 + 3, 4/12/3 + 3 of 4/12/6, volgens raamindeling.

Gepantserde toegangsdeur afgewerkt met iroko hout.

Schuifrooster in dezelfde afwerking als het schrijnwerk.

Stap-, schuif- en vouwdeuren, afgewerkt in wit gelakt eikenfineer. Strijkijzers en handgrepen van roestvrij staal.

Ingebouwde kasten opgelost met dezelfde afwerking als de deuren, van vloer tot plafond. Binnenvoering met hangende bar en loft.

Locatie