Een huis in Mougins, wie wil dat niet? Piccaso was eigenaar van een villa in Mougins en bleef daar vijftien jaar. Winston Churchill kwam er in de zomer, Jacques Brel ontdekte hier de pistou soep, Edith Piaf bracht haar laatste zomer door in Mougins en recentelijk kocht Rihanna er een stulpje. Gelegen op de rotsachtige piek omgeven door bossen, biedt Mougins een royale omgeving en is het ook een bekend paradijs voor golfers die genieten van de beste greens. Authentiek, vertrouwelijk, natuurlijk … Mougins is een van de meest populaire zomerbestemmingen in Zuid Frankrijk.

Een nieuwe stap in uw leven met een nieuwe woning in stijlvol Mougins

Kies uit een nieuwbouw appartement; van studio’s tot 4 kamers met onbeperkt uitzicht op het dorp en het privépark. De appartementen hebben grote ramen voor maximale lichtval en zorgen voor een ideale levensstijl. Vergroot uw woning met uitgestrekte buitenruimtes; een aantal terrassen heeft zelfs uitzonderlijke afmetingen. Wilt u een interieur met cachet? Het domein geeft invulling aan al uw decoratieve dromen. Voor uw huis heeft de projectontwikkelaar voor de kopers een interieur architect beschikbaar gesteld die in authentieke of hedendaagse, klassieke of creatievere stijlen uw woning nog mooier maakt. De vele beschikbare opties maken dit tot een unieke plek.

Mougins, idyllische stad dichtbij Cannes

Met 5 musea en bijna 40 galeries en ateliers voor 20.000 inwoners, maakt Mougins zonder twijfel een stad van kunst en cultuur. Haar unieke geografische ligging omarmt de hele panorama van de Baie des Anges tot aan het achterland van Grasse. Het prachtig bewaard gebleven middeleeuwse hart Mougins straalt een unieke energie en nodigt uit voor een nieuwe manier van leven. Schoonheid en goed eten gaan samen in Mougins en de Michelingids somt verschillende uitzonderlijke restaurants op. Een manier om  van de heerlijke traditionele recepten, zoals pestosoep of pan-agnat, te genieten.

Prachtige nieuwbouw in Mougins, vlakbij de Golf - Côte d'Azur aanbod

Bent u klaar voor een nieuwe stap in uw leven en een nieuwe woning in stijlvol Mougins?

De verkoop start officieel eind oktober 2018, daarna zijn de prijzen en plattegronden beschikbaar. Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Huizen aanbod in stijlvol Mougins

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie