Een geweldige investeringskans in Saint Jean Cap Ferrat; deze klassieke villa op een vrij perceel land. Drie leefruimtes bieden u in totaal 250 m² aan de Côte d’Azur in een van de meest geliefde dorpen op het schiereiland. In de villa bevinden zich 4 slaapkamers met 3 badkamers op de verdiepingen, grote woon- / eetkamers, een open haard, onafhankelijke keuken, wasserij ruimte, toiletten voor gasten op de begane grond en een grote kelder.

Opknapper: klassieke villa in Saint Jean Cap Ferrat te koop

Opknapper: klassieke villa in Saint Jean Cap Ferrat te koop

Het platte terrein van 865 m² maakt het mogelijk om een ​​zwembad en een uitbouw van het huis te bouwen. De vergunning is er al, dus u kunt dan ook meteen de binnenkant een beetje moderniseren. Maar misschien vindt u het wel prima zo; technisch is de klassieke villa in orde. Maar voor mensen die een project zoeken en een villa willen kopen om de waarde na verbouwing flink te verhogen, dit is uw kans. Deze villa op Saint Jean Cap Ferrat is gelegen in een rustige en ontspannende omgeving, en vlakbij het strand en winkels van het dorp.

Opknapper: klassieke villa in Saint Jean Cap Ferrat te koop

Opknapper: klassieke villa in Saint Jean Cap Ferrat te koop

St Jean-Cap-Ferrat is een kustplaats in een prachtige omgeving locatie, op een schiereiland tussen Nice en Monaco. Het heeft een beschutte baai en veel luxe villa’s, bewoond door de lucky few. En daar hoort u misschien ook wel bij. Alle formaten van deze charmante klassieke villa in Saint Jean Cap Ferrat op een rij: 1 Grond 865 m², Niveau Begane grond 1, Entree 10 m², 1 Woonkamer / eetkamer 54 m², 1 Keuken 12 m², 1 Wasserij 5 m², 1 WC, Niveau 1 Niveau 1 Kelder 35 m², Niveau 1e Slaapkamer 20 m² met terras, 1 slaapkamer 13 m² met terras, 1 slaapkamer 18 m² in suite badkamer, niveau 2e slaapkamer 19 m² Totale oppervlakte: 257 m² Oriëntatie: Zuidwesten Uitzicht: Licht zeezicht

Vastgoedbelasting: 2.500 €

Opknapper: klassieke villa in Saint Jean Cap Ferrat te koop

Stranden in Saint Jean Cap Ferrat

Paloma Strand (St Hospice) ligt onder een aantal hoge kliffen en is het meest beschermd tegen wind maar heeft minder zon in de middag. U vindt Paloma Beach in Saint Jean Cap Ferrat op 5 minuten lopen van de haven. Vanuit de haven, loop zuidelijk en op de weg langs La Voile d’Or; rechtdoor, langs het hotel Brise Marine, naar de kruising van Ave Claude Vignon; links, naar “Chapelle St. Hospice”, voor ongeveer 300 m.

Passable Strand heeft een mooi uitzicht over de Rade de Villefranche. Gelegen aan de noordkant van het schiereiland, net voorbij het kantoor de Tourisme en de dierentuin (parc zoologique).

Cro de Peï Pin is het grootste strand van Saint Jean Cap Ferrat, ten noorden van de haven van de Anse Lilong (dit is de baai tussen het hoofdschiereiland en het kleinere schiereiland Ste Hospice). Geweldig uitzicht op Baie des Fourmis en Tete de Chene. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid om zowel toeristen als de lokale bevolking te verwelkomen.

Andere stranden in de buurt van Saint Jean Cap Ferrat

Plan uw bezoek aan Saint Jean Cap Ferrat

Er zijn niet zo veel villa’s te koop in Saint Jean Cap Ferrat, maar we hebben ze voor u off-market. Contacteer ons via het onderstaande formulier, bel of WhatsApp +33770186203 of email info@wonenaandecotedazur.nl
 

Property Features

  • Vergunning voor zwembad en uitbouw vila

Locatie