Dit penthouse in het zeer geliefde Roquebrune Cap Martin als tweede huis in Zuid Frankrijk wordt nog net voor 2017 opgeleverd. Het kleine appartementen complex van slechts 28 appartementen ligt in een rustige residentiële wijk. De constructeur heeft de nadruk gelegd op een ecologisch verantwoorde manier van bouwen. Een uitermate goede isolatie van vloeren, wanden en ramen zorgt voor het laagst mogelijke energieverbruik.

Zeven minuten lopen naar het strand

Bovenop deze residentie, op de vijfde etage mogen we u het penthouse in Roquebrune Cap Martin met drie slaapkamers aanbieden. Met maar liefst 132 M2 aan woonoppervlakte en een buitenterras van 35 M2. U zit prachtig in het groen; er is weliswaar geen uitzicht op zee, maar u bent op slechts 7 minuten lopen van het strand. Het gezellige centrum van Roquebrune Cap Martin vindt u op slechts drie minuten wandelen.

Voor wie op zoek is naar een nieuwbouw appartement in Roquebrune Cap Martin, is dit penthouse een unieke gelegenheid om dichtbij zee en aan de kust te wonen.
nieuw penthouse in Roquebrune Cap Martin te koop nieuw penthouse in Roquebrune Cap Martin te koop nieuw penthouse in Roquebrune Cap Martin te koop nieuw penthouse in Roquebrune Cap Martin te koop nieuw penthouse in Roquebrune Cap Martin te koop nieuw penthouse in Roquebrune Cap Martin te koop

map

Kom naar Roquebrune Cap Martin

Interesse in een prachtig penthouse in Roquebrune Cap Martin? Vraag om meer informatie met ref-RCMGAG of reserveer direct een bezichtiging. Wij maken graag met u een planning om deze en andere geschikte huizen te bekijken. Maak uw huizen zoektocht effectief; bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Wij opereren in en om Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins tot aan Theoule. En sinds deze zomer zijn we ook actief op Corsica, het paradijselijke eiland op 200 kilometer voor de kust van Frankrijk.

Over ons

Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kostenloos van onze extra services en diensten. Bij aankoop krijgt u ook nog eens een wooncheque cadeau in samenwerking met Maison du Monde, Castorama en Habitat!

iPhone App

Als u gek bent op Zuid Frankrijk, dan is dit een mooie gratis App, exclusief voor de iPhone. Dagelijks Engelstalig nieuws vanaf de Côte d’Azur, nieuwe video’s en streaming muziek van de lokale radiozenders zoals ABC Lounge, TSF Jazz en Monaco Lounge. Kortom, Zuid Frankrijk in uw hand. iPhone App over Zuid Frankrijk

Locatie