helaas-huis-in-zuid-frankrijk-appartement-cote-dazur-deze-is-verkocht

Helaas, deze Provençaalse villa aan de Côte d’Azur is verkocht. Wilt u dat wij een villa voor u gaan zoeken? Neem dan contact met ons op!

 

Wie niet per sé aan de drukke kust zoekt, zeezicht minder belangrijk vindt maar liever in een stijlvolle Provençaalse villa aan de Côte d’Azur woont, vindt in Opio iets bijzonders. Deze schitterende villa ligt in een afgesloten domein én op het hoogste punt. Daardoor geniet u van een weergaloos uitzicht over de groene kant van de Franse Riviera.

Provençaalse villa aan de Côte d’Azur

Deze Provençaalse villa aan de Côte d’Azur is gerenoveerd, zit strak in de verf en is voorzien van een heerlijk zwembad, een mooi aangelegde tuin en een fraai zonnig terras. Binnen zijn maar liefst 5 slaapkamers te vinden; een ideaal vakantiehuis voor de hele familie of voor meerdere gezinnen. Laat die droom toch gewoon uitkomen en investeer in onroerend goed in Zuid Frankrijk; dat gaat nooit vervelen en is altijd een waardevolle investering, ook voor de verhuur.

Provençaalse villa aan de Côte d’Azur

Op de begane grond vindt u een woonkamer met open haard, een eethoek en deuren die openslaan naar het terras.Op deze verdieping bevindt zich ook de master bedroom en aansluitende badkamer. U hoort de cigales in de tuin terwijl u naar het ligbedje loopt aan het zwembad. Wat een leven. Met een totaal van 5 slaapkamers, 4 badkamers, kantoor, een kelder, een garage voor 2 auto’s en voldoende parkeerplaatsen voor uw gasten, heeft u hier alles wat u zocht. En wat u nog mist kunt u kopen in het nabijgelegen winkelcentrum. Vertier is er voldoende; op de golfbaan en in de gezellige dorpjes Opio en Valbonne. Het leven in Zuid Frankrijk is verukkelluk; dat straalt deze villa helemaal uit.

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

 

Property Features

  • 5 bedrooms
  • Close to Golf Course
  • on hill top
  • Perfect condition
  • renovated
  • Typical Provençal style

    Locatie