Tussen Monte Carlo en Italië ligt Roquebrune Cap Martin; een prachtige plaats geliefd bij velen. Op dit moment wordt er veel nieuw gebouwd in Roquebrune Cap Martin. Niet zonder reden zijn deze projecten snel uitverkocht want u bent dichtbij de leukste bestemmingen. Om teleurstelling te voorkomen laten we u als eerste dit project zien; nog voordat de reclameborden op straat hangen. Dit complex is modern en strak vormgegeven en bestaat uit verschillende appartementen; van 1 slaapkamer tot 4 slaapkamer penthouses. Het hoofdgebouw, in geglazuurd wit heeft voor de bewoners een waanzinnig dakterras met zwembad en uitzicht op zee.

Roquebrune Cap Martin appartementen met zeezicht en zwembad

U woont hier op 100 meter afstand van het strand maar in een rustige buurt, omgeven door palmbomen, olijfbomen en cipressen. U hoort op het grote zonnedek zelfs de Middellandse Zee ruisen. Wie op dit niveau woont, wil ook graag de beste services. Er is een uitgebreide fitness ruimte en een conciergeservice die al uw wensen met een glimlach verzorgt. De afwerking van tegels, vloeren en badkamer is op 5 sterren niveau; absolute topklasse. Een aantal vier slaapkamer appartementen heeft een indeling als een dakvilla, met eigen tuin en terras op het dak en natuurlijk dat 360 graden majestueuze uitzicht.

Oplevering eind 2021.

Roquebrune Cap Martin appartementen met zeezicht en zwembad

Wilt u zeker van van een plek op de eerste rij met vrij uitzicht? Maak dan snel een reservering en vraag meer informatie. Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen in Roquebrune Cap Martin aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie