Een niet alledaagse luxe villa te koop met een decor dat zo in een stijlvolle film zou passen. De zeer rijke uitstraling en een groot woonoppervlak maakt dat u deze villa in La Colle sur Loup moet bekijken. Ruim 400 m2 verdeeld over twee verdiepingen en voorzien van een lift biedt de royale luxe villa een riante ontvangsthal voor uw gasten, alsmede 5 eveneens grote slaapkamers met badkamers.

Royale luxe villa te koop La Colle sur Loup, Côte d'Azur

Royale luxe villa te koop vlakbij Saint Paul de Vence

Op het landgoed van 3200 m2 bevindt zich een apart gastenverblijf en natuurlijk een heerlijk zwembad. De royale luxe villa te koop ligt discreet in een geliefde wijk waar alleen maar grote en luxe villa’s staan, op slechts enkele autominuten van het romantische Saint Paul de Vence. In deze prijsklasse is uiteraard ook de keuken van grootse kwaliteit, net als de wijnkelder en de huiskamer met open haard.

Royale luxe villa te koop La Colle sur Loup, Côte d'Azur

 

Royale luxe villa te koop vlakbij natuurgebied

Wonen in La Colle sur Loup betekent wonen in de luwte en weg van de internationale drukte aan de kust. Het dorpje ligt centraal ten opzichte van Cannes en Nice en heeft een geheel eigen Zuid Franse, bijna Provençaalse sfeer. In de directe omgeving is een groot natuurpark van 55 hectare waar u heerlijk kunt wandelen langs de rivier de Loup.

Royale luxe villa te koop La Colle sur Loup, Côte d'Azur

Zoekt u een waardevolle en waardevaste investering in een familievilla met royale afmetingen, zowel binnen als buiten? Neem dan contact op met Ab en Jo voor meer foto’s en plattegronden van deze villa in La Colle sur Loup via +33770186203. Of mail ons via het bekende mailadres info@wonenaandecotedazur.nl

Waar staat uw nieuwe huis te koop in Zuid Frankrijk?

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Onze gratis Zuid Frankrijk nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie