Dit ruim en luxe penthouse Sainte Maxime centrum geeft u de kans om midden in het bruisende centrum van het stadje te wonen, op slechts twee minuten wandelen van het strand. Deze gelegenheid doet zich niet zo vaak voor; daarom zijn we blij dat we u deze kans mogen aanbieden. Het ruim en luxe penthouse Sainte Maxime centrum met schuin plafond tot 4 meter hoogte geeft direct een ruime indruk. Hier geniet u van 90 m2 woonoppervlakte, drie slaapkamers, twee badkamers, twee toiletten en twee grote terrasen met elk een oppervlak van 35 m2. Vanzelfsprekend is het penthouse Sainte Maxime uitgerust met ingebouwde airconditioning.

penthouse Sainte Maxime - Saint Tropez huis te koop

Ruim en luxe penthouse Sainte Maxime centrum 

De twee grote terrassen zijn gelegen op het oosten en het westen en bieden u de hele dag die heerlijke Zuid Franse zon. Van ontbijt, lunch tot aan het avond diner, u heeft altijd een schitterend uitzicht over naar keuze de bergen, het groene achterland of een deel van de haven van Sainte Maxime en de baai van St. Tropez. Wie Sainte Maxime een beetje kent weet dat het hier soms lastig parkeren is. Mensen komen namelijk graag naar dit gemoedelijke dorpje met het gezellige centrum en de vele goede restaurants.

 

Penthouse Sainte Maxime te koop volledig gemeubileerd

Niemand heeft tijd en zin om in de Zuid Franse zon te lopen zoeken naar kwalitatief en mooi meubilair. Plus het regelen dat het allemaal in uw penthouse arriveert. Daarom is het fin dat de prijs van dit penthouse, inclusief al het meubilair is. dat scheelt u een hoop extra tijd en geld. Bij dit penthouse Sainte Maxime koopt u gelukkig ook twee ondergrondse parkeergarages. Hierdoor kunt u zelf en uw bezoek zonder problemen parkeren in de binnenstad.

penthouse Sainte Maxime - Saint Tropez huis te koop

Ruim en luxe penthouse Sainte Maxime centrum

Uiteraard is dit penthouse met drie slaapkamers in het centrum van Sainte Maxime voorzien van alle comfort zoals internet en sateliet-tv. De bakker voor uw dagelijkse pain chocolat of de buurt supermarkt zijn binnen 150 meter gelegen. Zoekt u een appartement in Sainte Maxime waarbij u alles op loopafstand heeft; van bakker, haven, barretjes en het heerlijke strand, dan is dit luxe en ruime penthouse de ideale investering.

penthouse Sainte Maxime - Saint Tropez huis te koop

Interessante investering, ook voor verhuur

Uw investering in Zuid Frankrijk met dit penthouse Sainte Maxime rendeert hier prima. Het verhuurseizoen is lang en zeer gewild. U kunt het penthouse in het hoogseizoen met gemak verhuren voor 1695 euro per week. De eigenaar kan u hierover adviseren en zelfs een site aanreiken waarbij de verhuur snel en professioneel kan worden geregeld. Sainte Maxime ligt op 15 kilometer van St. Tropez. Vanuit de haven van Sainte Maxime brengt de watertaxi u meerdere malen per dag voor 12 euro op en neer naar St. Tropez. Een mooi tochtje van tien minuten over de Middellandse zee.

penthouse Sainte Maxime - Saint Tropez huis te koop

Ruim en luxe penthouse Sainte Maxime centrum

Hier wonen is een privilege want Sainte Maxime is zeer populair en druk bezocht in alle seizoenen. Het centrum waar u woont is het gezellige middelpunt. Vanaf uw dakterras kijkt u desgewenst uit over het gezellige centrum of juist over het rustige groene achterlandschap. U heeft immers twee dakterrassen.

Maar er is veel meer toe doen in de regio; er zijn meerdere top golfbanen en een groot aanbod van cultuur, strand, watersport, fietsroutes, bergwandelingen, wijnroutes. U kunt natuurlijk ook makkelijk een dagje gaan shoppen in luxe winkelsteden als Cannes en Monaco.

Heeft u interesse in een zeer luxe penthouse Sainte Maxime inclusief twee parkeergarages? Neem dan contact op met Ab en Jo via +33770186203 of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl Aanvaarding in overleg want zomerseizoen 2017 is al bijna volgeboekt!

 

 

Property Features

  • Drie slaapkamers
  • Dubbele terrassen op Oost en West
  • Recente bouw
  • Top locatie op 150 meter van haven en stranden
  • Twee ondergrondse garages

Locatie