Een prachtige Zuid Franse villa, gelegen in de heuvels, net alsof u in Provence bent. Alleen heeft u nu uitzicht op Cannes en de omringende natuur. Deze gerenoveerde villa is zeer geschikt voor kantoor aan huis, of een kantoor met ruime villa. Op de eerste verdieping vindt u een grote ontvangstruimte en kamers die kunnen dienen als meeting room of kantoor. De villa is degelijk gebouwd in 2000 en heeft in totaal 9 kamers, waarvan 5 slaapkamers, allen met eigen badkamer. De woonkamer is ruim en heeft een sfeervolle open haard. De eetkamer komt uit op een overdekt terras; de ideale plek voor vergaderingen of zomeravond diners. Vanaf deze plaats loopt u zo via een trapje naar het zwembad.

Ruime gerenoveerde villa te koop met kantoor en uitzicht op Cannes

In deze gerenoveerde villa met kantoor, leidt de complete ingerichte en ruime keuken naar een ander overdekt terras. Uw master slaapkamer heeft een badkamer ‘en-suite’ en grote kasten. U kunt twee auto’s parkeren in de garage die toegang geeft tot het beneden woongedeelte. Komt u vanaf de eerste verdieping waar het kantoorgedeelte zit, dan brengt een brede trap u naar de begane grond. Hier vindt u een tv kamer, 4 grote slaapkamers met badkamer en allen met directe toegang tot de tuin. Hier vindt u het zwembad, een kelder, een pool-house én de zon.

Ruime gerenoveerde villa te koop met kantoor en uitzicht op Cannes

Bent u ondernemer of heeft u een groot gezin en zoekt u een waardevaste investering zoals een degelijke gebouwde en onlangs gerenoveerde villa, ideaal voor kantoor en wonen in Zuid Frankrijk?

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie