Een prachtige vakantievilla in nieuwstaat met 230 m2 woonoppervlak. Gelegen in Vence Vosgelade, in een mooie buurt. Op straatniveau komt u de vakantievilla binnen via de hal, in de woonkamer van 55 m2 met open haard. Er is een volledig uitgeruste onafhankelijke keuken, een grote slaapkamer met en-suite badkamer met douche. Alle kamers komen uit op een prachtig terras met een prachtig uitzicht. Deze vakantievilla heeft ook een aparte ‘buanderie’ voor wasmachines, een dubbele garage en een parkeerplaats voor uw gasten.

Ruime vakantievilla Vence Vosgelade in perfecte staat

Ruime vakantievilla Vence Vosgelade in perfecte staat

Op de eerste verdieping heeft u 3 slaapkamers met eigen badkamers en 2 terrassen. De villa in Vence heeft een ondergrondse ruimte van 150 m2. U kunt hier staan, dus een geweldige kans om extra kamers te creëren, voor bijvoorbeeld een bioscoop, een sportschool of een speelkamer met biljart. Buiten in de tuin is een prachtige infinity pool van 11 x 5 m. Hier geniet u ook van het poolhouse met zomerkeuken. Vanuit het zwembad kijkt u uit op een aangelegde tuin met meerdere fruitbomen en een heerlijke moestuin. Dit is het echte ZuidFranse leven!

Ruime vakantievilla Vence Vosgelade in perfecte staat

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie