Op een eersteklas locatie in het aan Cannes grenzende dorpje Le Cannet bieden wij dit uitzonderlijke appartementencomplex aan met slechts 12 appartementen. Een elegante architectuur omgeven door Zuid Franse rust en stilte in een kleine zijstraat. Het domein in le Cannet is afgesloten en het gebouw dat slechts drie verdiepingen hoog is, past naadloos in de buurt. De aangelegde groene gebieden rond het gebouw creëren een aantrekkelijke en luchtige omgeving en een zwembad zorgt voor de perfecte afwerking.

Rustig gelegen nieuw appartement met zwembad Le Cannet

In elk appartement komt de woonkamer (en een of meer slaapkamers, afhankelijk van het appartement) uit op een breed balkon of een groot terras, soms schuin geplaatst. Dankzij deze royale buitenruimtes kunt u optimaal genieten van de vredige omgeving, de typische Zuid Franse zon op het zuidoosten en het zuidwesten en van het vrije uitzicht op de omliggende heuvels. Het functionele ontwerp haalt het meeste uit het ruime interieur, terwijl de allerbeste materialen het comfort en veiligheid waarborgen.

Rustig gelegen nieuw appartement met zwembad Le Cannet

De architectuur speelt in op transparantie en legt veel nadruk op licht: woonruimtes met grote ramen, entreehallen met grote glazen delen, balkons op de tweede verdieping met glazen vangrails, enz. Deze zorgen voor een ander contrast met de stevige vangrails op de eerste verdieping. Toegang naar uw appartement is via een poort met een videotelefoon in een nis. De poort opent naar een oprit naar de inkomhal, die alleen toegankelijk is met een digi-code. De appartementen, allemaal bereikbaar met een lift, bevinden zich op de eerste tot de bovenste verdieping. Een parkeerplaats, een fietsruimte en kelders zijn gepland voor de begane grond.

Rustig gelegen nieuw appartement met zwembad Le Cannet

Auto’s hebben toegang tot het complex via op afstand bedienbare poorten. Er zijn parkeerplaatsen buiten het gebouw en er zijn privégarages ingebouwd in het gebouw (vijf ervan zijn direct toegankelijk van buitenaf, de andere zijn bereikbaar via een automatische kanteldeur aan de achterzijde). Vanaf de parkeergarage buiten neemt een verhard, opstappend pad u naar de ingang van het gebouw.

 

Uw nieuwbouw appartement in Le Cannet, vlakbij Cannes is omringd door een tuin met mediterrane soorten. Veel van de originele bomen van de locatie zijn bewaard gebleven en aangevuld met nieuwe toevoegingen. Aan de kant van de weg trekken twee kokospalmen uw ogen naar het gebouw. Met hun slanke lucht staan ​​ze in perfecte harmonie met het verticale aspect van de gevels. Het gebied bij het zwembad heeft gras en olijfbomen en cipressen. Aan de andere kant van het gebouw biedt een rij olijfbomen schaduw voor de parkeerplaatsen. Tot slot beperken de heggen de grenshekken en beschermen ze de privacy van de bewoners. Deze tuin draagt ​​bij aan het vredige en residentiële karakter van het complex. Met het zwembad als middelpunt, creëert het een elegante en benijdenswaardige ruimte aan de voet van het gebouw.

De ligging is ideaal, u bent met auto of Palm Express binnen 7 minuten op de Croisette, maar u kunt ook genieten van de vogeltjes in uw tuin. Wilt u dit kleinschalige nieuwbouw project op de grens van Cannes en le Cannet bekijken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Maak dan gebruik van deze link.

Locatie