Helaas, dit bijzondere renovatieproject op Saint jean Cap Ferrat is verkocht. Maar zoekt u iets in deze buurt aan de Côte d’Azur? Neem dan contact met ons op voor een zoekopdracht op maat. Kosteloos.

Een renovatieproject op Saint Jean Cap Ferrat is een uitzonderlijke situatie. Dus als u een zeer bijzondere woning zoekt op een zeer bijzondere locatie, dan is dit uw kans. De Saint Jean Cap Ferrat Provençaalse villa heeft enorm veel potentieel om iets geweldigs van te creëren. En op Saint Jean Cap Ferrat is elke luxueuze woning die gerenoveerd is, in de toekomst iedere Euro extra veel waard.

Saint Jean Cap Ferrat renovatieproject Provençaalse villa

Deze villa van Provençaals steen is gesitueerd in het hart van Saint-Jean Cap Ferrat. Het Saint Jean Cap Ferrat Provençaalse villa renovatieproject ligt niet ver van het Grand Hôtel, op een groot perceel van 3400m2. De villa zelf beschikt over ongeveer 350m2 aan woonruimte. Wat kunt u maken van dit Saint Jean Cap Ferrat Provençaalse villa renovatieproject dat al over 5 slaapkamers, 4 badkamers, een hoofdslaapkamer, eetkamer en personeelskamer beschikt? De ruime en lichte woonruimte geeft toegang tot de tuin en het zwembad. De woning heef behoefte aan renovatie maar dat is uw winst voor dit project. U kunt zelfs een nieuwe villa van 650m2 bouwen op het terrein. Fijn om opties te hebben, toch?

Saint Jean Cap Ferrat renovatieproject Provençaalse villa

Hier zijn de details voor het Saint Jean Cap Ferrat Provençaalse villa – renovatieproject.  Glimp van zicht op zee en de groen omgeving— Oriëntatie: Zuidoost — Totaal woongebied: 350 m2. Tuinniveau: 1 Keuken, 1 Woonkamer, 1 Eetkamer, 1 Personeelskamer, Garage. Eerste verdieping: 1 Hoofdslaapkamer, 4 Slaapkamers

Neem een kijkje in deze Saint Jean Cap Ferrat te renoveren Provençaalse villa

Geïnteresseerd in dit Saint Jean Cap Ferrat Provençaalse villa – renovatieproject? Maak een afspraak om de woning te bezichtigen, 7/7.

 

 

Kom naar de Côte d’Azur

Geïnteresseerd in dit deze renovatie villa op Saint Jean Cap Ferrat? Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Property Features

  • License to build a new villa of 650 sqm
  • Renovation project on AAA location
  • Stone Provencal style villa
  • Swimming pool

Locatie