Helaas is deze villa inmiddels verkocht. Maar zoekt u een romantische villa op een mooie locatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis zoekopdracht.

 

Saint Paul de Vence is een van de oudste middeleeuwse dorpjes met een magische sfeer. De oude stenen muren van de verdedigingswal, de galeries en de gezellige restaurants die zicht geven op de groene omgeving. Het is geen wonder dat Saint Paul de Vence geliefd is bij velen. In de jaren ’60 kwamen beroemde Franse acteurs en schrijvers als Yves Montand en Simone Signoret hier en dronken rustig hun koffietje. Zo deed ook acteur James Baldwin en Rolling Stone Bill Wyman woont nog steeds hier vanwege de rustige en schilderachtige omgeving.

 

 

Romantische villa te koop in Hof van Eden

Onder de middeleeuwse muren, in een hof van Eden look-a-like staat uw romantische villa te koop. Het uitzicht vanuit de villa is op de oude stad van Saint Paul de Vence en groene weides met paarden. Terug naar de natuur en terug naar de basis; hoewel de villa is voorzien van alle luxe die u nodig hebt. Er zijn twee verdiepingen, en elke verdieping is een complete woning met aparte keuken, badkamer en toilet. Dus eigenlijk zou u kunnen wonen op een verdieping en de andere verhuren. Of u woont hier met twee gezinnen of één grote familie. De mogelijkheden zijn legio met dit woonoppervlak en het terrein is ook groot genoeg om iedereen een eigen plek in de zon of in de schaduw te geven. Binnen is airconditioning.

 

 

Romantische villa te koop Saint Paul de Vence

Binnen deze romantische villa in Saint Paul de Vence heeft de woonkamer op de bovenverdieping een hoog plafond en een grote open haard. Vanaf hier heeft u toegang tot het terras met het zwembad. Er is een kleine maar efficiënte keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De trap leidt naar de onderste verdieping die een woonkamer en een Amerikaanse keuken heeft. Plus natuurlijk twee slaapkamers, twee badkamers en directe toegang tot het totale terrein. De tuin is 1960 vierkante meter groot en de grond is perfect voor uw eigen fruit- of groentetuin.

 

Als u geïnteresseerd bent om een romantische villa te kopen in een van de meest gewilde stadjes aan de Côte d’Azur, neem dan contact op met Ab en Jo voor meer informatie via telefoon, sms of WhatsApp +33770186203 of e-mail naar info@wonenaandecotedazur.nl

 

Locatie