Watersportliefhebbers opgelet; het bestaat nog: een luxe villa met boothuis en zeesteiger. In het prachtige Sainte Maxime, de populaire badplaats met publieke jachthaven tussen Grimaud en Saint Tropez. In de villa met boothuis en privé steiger waant u zich werkelijk in een paradijs met de zee aan uw voeten. Normaal gesproken hoort u het ruisen van de zee alleen als u op het strand bent, maar dit heerlijke geluid ligt als een rustgevende deken over uw villa met boothuis.

Sainte Maxime villa met boothuis te koop

Paradijs aan zee; Sainte Maxime villa met boothuis en zeesteiger

Dat boothuis is bijzonder en dat maakt deze villa ook zo exclusief; er zijn weinig villa’s in deze prijsklasse te vinden waarbij u met uw eigen jacht kunt afmeren voor de deur om vervolgens het zilte zout van uw huid te spoelen met een duik in uw zwembad. Het boothuis met een oppervlakte van 50 m2 is een perfecte winterstalling, en ook handig voor klein onderhoud aan de boot. En als u denkt aan de Côte d’Azur, dan hoort daar natuurlijk een bootje bij.

Sainte Maxime villa met boothuis te koop

Zuid Frankrijk villa direct aan zee met eigen steiger

De villa met boothuis in Sainte Maxime telt in totaal zes slaapkamers en er is een aparte studio, handig voor uw gasten. De ligging is werkelijk uniek; vanuit iedere kamer heeft u een panoramisch uitzicht over de baai van Saint Tropez waar u natuurlijk zelf met de boot binnen tien minuten naar toe vaart. De afwerking van de villa is van hoge kwaliteit met een luxe keuken en fraaie vloeren. Zoekt u een villa direct aan zee in de omgeving van Saint Tropez? Dan is deze uitzonderlijke villa met boothuis zeker een bezoek waard!

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur evert sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met éé klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

 

Locatie