Sainte Maxime nieuwbouw appartement ligt op een locatie waar u alleen maar van kunt dromen: op slechts twee minuten loopafstand tot de zee. Maar vanaf welke kant u ook aan komt lopen of rijden; deze chique exclusieve residentie straalt aan alle kanten klasse en stijl. Uiteraard is er voor de bewoners een grote infinity pool en geniet ieder appartement van grote terrassen met panoramisch zeezicht op de Golf van Saint Tropez. U bent op loopafstand van het centrum, maar toch heerst hier een rustige sfeer.

Luxe nieuwbouw appartementen Sainte Maxime

Sainte Maxime nieuwbouw appartement met zwembad op 2 min van zeeSainte Maxime nieuwbouw appartement

De afwerking van deze topklasse nieuwbouw appartementen begint al aan de buitenkant met stenen tegels van 60 x 120 cm voor de buitenterrassen. De architecten hebben zich mogen uitleven op dit prestigieuze object met o.a. porselein tegels van 90 x90 cm grootte, stijlvolle badkamers met high-tech bediening en alluminium kozijnen met geautomatiseerde zonwering. In dit stadium van de verkoop bent u nog vrij om de indeling naar uw hand te zetten en staan de architecten kosteloos tot uw beschikking om het definitieve interieur net zo smaakvol af te leren als de buitenkant.

Luxe nieuwbouw appartementen Sainte Maxime

In deze zeer luxe residentie zijn slechts vijf appartementen te koop, allen op een unieke zonovergoten locatie dichtbij het centrum en het strand. Neem contact op met Ab en Jo voor de brochure en meer informatie info@wonenaandecotedazur.nl of +33770186203. Liever nog gaan wij met u de bouwlocatie bekijken, dat is absoluut de moeite waard!

Luxe nieuwbouw appartementen Sainte Maxime

 

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Property Features

  • Absolute topklasse
  • exclusief domein
  • Unieke ligging

Locatie