Deze ruime Provençaalse villa bevindt zich in Juan les Pins, maar niet op zomaar een locatie. De luxe en sfeervolle Provençaalse villa staat op de beste plek in een prestigieus afgesloten domein waar perfectie het sleutelwoord is. Hier kunt u optimaal genieten van de rust en de vogels met de Middellandse zee en de Iles de Lerins als onderdeel van uw uitzicht.

Schitterende Provençaalse villa in domein op toplocatie Juan les Pins

Een ideale familie vakantievilla in Juan les Pins met 367 m2 woonoppervlakte verdeeld over 5 slaapkamers, een ruime living en een compleet ingerichte keuken. De villa verkeert in nieuwstaat, geniet van absolute privacy en is altijd tot in de puntjes onderhouden met smaakvol aangelegde tuin van 2000 m2 met diverse wandelpaadjes.

Schitterende Provençaalse villa op toplocatie Juan les Pins

In de ruime dubbele garage kunt u de cabrio, de boodschappenauto en de fietsen stallen. Buiten heeft u nog voldoende parkeerruimte voor vrienden en familie. Dit is een van de meest gewilde villa’s in dit domein. Het stond nooit eerder te koop, dus als u een perfecte Provençaalse villa zoekt in Juan les Pins, dan maken wij graag speciaal voor u de voordeur open.

Schitterende Provençaalse villa in domein op toplocatie Juan les Pins

Schitterende villa op toplocatie Juan les Pins

Juan les Pins blijft zich vernieuwen en wordt steeds aantrekkelijker door de recente renovatie van de boulevard. Ook het aanbod winkels en restaurants groeit waardoor het steeds gezelliger wordt. 

Een tweede huis in Juan les Pins bevindt zich centraal tussen Nice en Cannes en is een ideale uitvalsplek voor andere steden en activiteiten in de regio. Denkt u aan de havens in Antibes en Juan les Pins om een bootje te huren, een golfbal te slaan op een van de vele golf resort om u heen of om verse groenten, vlees en vis te halen op de overdekte markt in Antibes.

Maak een afspraak voor deze Provençaalse villa in Juan les Pins en neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie