Wie door Cannes Californie wandelt of met de auto rijdt, ziet af en toe een glimp van deze topklasse woonwijk van Cannes. Statige villa’s met overdadige tuinen worden beschermd tegen inkijk door hoge muren en hekken. Hier woont de upperclass, die graag in alle rust geniet van het Zuid Franse leven en ondertussen een weergaloos uitzicht heeft op de Middellandse zee en de Lerins eilanden.

Smaakvol appartement Cannes Californie met zeezicht en zwembadSmaakvol appartement Cannes Californie met zeezicht en zwembad

Het is in deze chique woonwijk dat wij u een drie kamer appartement aanbieden, geheel gerenoveerd met de beste materialen en omringd door tijdloze klasse. Met een oppervlakte van ca 83 m2 en een terras van 75m2 heeft u niet meer nodig. Er is bewaking en een concierge, u beschikt over een zwembad en een garage en een extra terras op het Noorden voor de warme zomerdagen. Het terras van 75 m2 ligt op het Zuiden en is verbonden met uw woonkamer. Zet de deuren open en u heeft de beste plek van Cannes.

Smaakvol appartement Cannes Californie met zeezicht en zwembad

Topklasse appartement Cannes Californie met zeezicht en zwembad

De indeling van het appartement in Cannes Californie met zeezicht en zwembad bestaat uit twee ruime slaapkamers, twee badkamers, een keuken die uitkomt op het buiten terras aan de achterzijde en een zonnedek aan de voorkant van uw appartement.

Wilt u meer weten over dit appartement in Cannes Californie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Of stuur een WhatsApp naar +33770186203

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

 

Property Features

  • Airco
  • Alarmsysteem
  • Concierge
  • Dubbele beglazing
  • Elektrisch poort
  • Elektrische rolluiken
  • Intercom
  • Lift
  • Schuifpuien
  • zwembad

Locatie