Een unieke woning op een unieke plek; in het hart van de beroemde pinède van Juan les Pins. Deze stadsvilla ligt centraal op loopafstand van het nieuwe Palais de Congrès in Juan les Pins. Natuurlijk is het strand ook dichtbij, net als alle voorzieningen die Juan les Pins zo geliefd maken bij een groot publiek zoals de vele hippe winkels, de restaurants en de gezellige barretjes.

stadswoning-stadsvilla-te-koop, zuid-frankrijk-cote-azur-centrum Juan les Pins

Stadsvilla in centrum Juan les Pins

De stadsvilla in centrum Juan les Pins is een charmante villa uit de jaren 30. De woning verkeert in perfecte staat en is zeer geschikt als tweede woning aan de Côte d’Azur of als Zuid Franse woning voor de vakantie verhuur. In beide gevallen een perfecte investering; een stadsvilla in centrum Juan les Pins vindt u niet snel te koop.

Binnen vindt u 140 vierkante meter met beneden een woonkamer met open haard. De woonkamer loopt door in de eetkamer en de nieuwe Amerikaanse keuken. Aansluitend vindt u een ruim terras voor de lange zomeravonden. De stadsvilla in centrum Juan les Pins heeft drie praktische slaapkamers, 3 complete badkamers, een bureau, een carport en, zeker handig voor het centrum van Juan les Pins, een eigen parking voor twee auto’s.

stadswoning-stadsvilla-te-koop, zuid-frankrijk-cote-azur-centrum Juan les Pins

Kom naar Juan les Pins

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Locatie