Super Cannes moderne villa met zeezicht

Wilt u een moderne villa met zeezicht kopen met een grote hoeveelheid ruimte, een prachtig zeezicht en privacy? Deze prachtige eigentijdse villa van ongeveer 800m2 biedt u alle mogelijke luxe en stijl met een verfijnde inrichting. In het centrum van de residentiele wijk kunt u genieten van een schitterend terrein van ongeveer 6000m2 waar u heerlijk kunt wandelen, en van het grote zwembad, het ruime poolhuis en de volledige buitenkeuken kunt genieten.

Super Cannes moderne villa met zeezicht

De woonruimte van 800m2 is natuurlijk zeer royaal en heeft daarom ook veel te bieden zoals een thuisbioscoop, wijnkelder, proefkamer, fitnessruimte, lift en een compleet hightech huisautomatiseringssysteem. Op het terrein is een zelfstandige beheerderswoning aanwezig zodat u totale service en privacy kunt verwachten. De garage is groot genoeg voor drie auto’s en de parkeergelegenheid buiten heeft plaats voor 10 auto’s.

Super Cannes moderne villa met zeezicht

Het beheerdershuis beschikt over 2 Slaapkamers. Bijgebouwen: Garage, 10 Parkeerplaatsen, Poolhuis (met buitenkeuken), Kelder (voor wijn, met proeflokaal), Thuisbioscoop, Fitnessruimte, Entree, Woonkamer, Eetkamer, Master Chef Keuken, Hoofdslaapkamer, 5 Slaapkamers.

Voorzieningen: Zwembad, Airconditioning, Elektrische poort, Huisautomatisering, Lift. Alles bij elkaar een zeer complete en verrassende woning voor die mensen die een prachtige eigentijdse villa zoeken in de heuvels van Cannes.

Neem een kijkje

Geïnteresseerd in deze Super Cannes prachtige eigentijdse villa?

Super Cannes superb contemporary villa Super Cannes superb contemporary villa Super Cannes superb contemporary villa Super Cannes superb contemporary villa

Super Cannes superb contemporary villa

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Property Features

  • Air-conditioning
  • Caretaker house
  • contemporary style
  • Electric gate
  • Home automation
  • Lift
  • Swimming pool

Locatie