Super Grasse is net zoiets als Super Cannes, maar dan natuurlijk in Grasse. Super Grasse is het oude domein van de familie Rothschild dat al eerder een neus voor goede locaties had. Nu stond Grasse al bekend bij iedereen met een goede neus vandaar dat de parfum industrie hier natuurlijk een stevige voet aan de grond heeft. Grote parfum huizen ontwikkelen hier nog steeds hun parfums of kopen de essentiele oliën om een eigen bouquet te maken. Grasse ruikt u daarom al van verre met een opwindend mengsel van jasmijn, lavendel en tijm. En deze super villa is werkelijk het ‘neusje van de zalm’ met een prachtige ligging en een uitzicht waar u alleen maar van kunt dromen.

Super Grasse luxe villa met zeezicht en zwembad

Super uitzicht op zee vanuit Super Grasse, achter Cannes

Super Grasse luxe villa met zeezicht en zwembad
In een residentiele en rustige omgeving op een dominante positie in Super Grasse ligt deze schitterende villa van 280 m2. Hier geniet u van een vorstelijk uitzicht over de zee en bergen. De luxe villa met zeezicht en zwembad is gebouwd op een terrein van 2.000 m2 dat zorgvuldig is aangelegd met bomen en planten. Uiteraard ontbreekt het zwembad niet; goed voor vele zomerdagen en avonden plezier en verkoeling.

In de luxe villa met zeezicht en zwembad in Super Grasse vinden we een ruime living/eetkamer met open haard, 5 slaapkamers met 3 badkamers, een buro en een speelruimte. het geheel verkeert in een uitmuntende staat van onderhoud, daarom een bezoekje meer dan waard.

Binnenkijken in Super Grasse in deze luxe villa met zeezicht en zwembad:

Grasse-luxe-villa-met-zeezicht-en-zwembad-living Grasse-luxe-villa-met-zeezicht-en-zwembad-keuken Grasse-luxe-villa-met-zeezicht-en-zwembad-tuin Grasse-luxe-villa-met-zeezicht-en-zwembad-terras Super Grasse luxe villa met zeezicht en zwembad Grasse-luxe-villa-met-zeezicht-en-zwembad-totaal

Kom naar Super Grasse

Interesse in deze luxe villa met zwembad? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref LB-SG. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Property Features

 • Alarm
 • Besproeing
 • Buitenverlichting
 • Carport
 • Dubbele beglazing
 • Internet
 • Open haard
 • Paraboolantenne
 • Schuifpuien
 • Veiligheidsdeur
 • Videophone
 • Zonnescherm
 • zwembad

Locatie