Provençaalse villa in het achterland van Cannes met de naam Les Lauriers Roses. Alleen de naam al doet vermoeden dat dit een bijzondere villa is. En dat klopt. Dit gebied werd lange tijd gedomineerd door de familie Rothschild en de grondleggers van de Franse parfum industrie. En nu kunt u er wonen. Verwarmd door de  Zuid Franse zon, biedt deze luxe Provençaalse villa in Saint Mathieu een spectaculair vrij uitzicht op het roodgekleurde Esterel gebergte. Bij helder weer ziet u, langs de heuvels zelfs de zee liggen. Een uitzicht dat nooit gaat vervelen! Gaat u mee naar binnen?

Provencaalse villa te koop, 15 minuten van Cannes

Te koop: luxe Provençaalse villa op 15 minuten van hartje Cannes

Voor wie optimaal van het Zuid Franse luxe leven wil genieten, is met de aankoop van deze luxe Provençaalse villa van alle markten thuis. In de nabije omgeving zijn maar liefst vijf golfbanen te vinden waaronder Golf de Bastide op loopafstand. Op slechts twee minuten vindt u de supermarkten en diverse restaurants. Het centrum van Cannes, bij boulevard Carnot bereikt u in 15 minuten, het Clavery ziekenhuis in 10 minuten, het treinstation SNCG van Grasse op 5 minuten en de luchthaven van Nice ligt op slechts 25 autominuten. Hier wonen betekent genieten van de rust terwijl u alle voorzieningen in de buurt heeft.

Provencaalse villa te koop, 15 minuten van Cannes

In perfecte staat: luxe Provençaalse villa dichtbij Opio en Valbonne

Zoals u op de foto’s goed kunt zien verkeert de villa in perfecte staat. De tuin is fraai aangelegd en biedt met ruim 4000 M2 maximale privacy rondom uw woning. U kunt op uw grond nog van alles doen; paardenstallen bouwen, een flinke moestuin, een golf practice of een extra garage. Binnen biedt de villa een grote woonkamer van 70 M2. In totaal vier slaapkamers, een klein kantoortje en drie badkamers. De master bedroom op de begane grond heeft een aangrenzende kledingkast, een spa en een sauna. U kunt buiten genieten op in totaal 175 M2 zonnige en schaduwrijke terrassen en het zwembad van 11 x 5 meter.

Provencaalse villa te koop, 15 minuten van Cannes

Luxe Provençaalse villa in Zuid Frankrijk met spectaculair vrij uitzicht

Ofschoon het een klassieke Provençaalse villa is, biedt de woning aan de binnenkant allerlei technische snufjes zoals de nieuwste domotica techniek; vanaf de computer heeft u alle controle over het alarmsysteem, de verlichting, de verwarming en de camera’s. Het totale terrein is prachtig aangelegd. Hier heeft u een carport voor twee auto’s en carport voor een camping-car. Bij het zwembad is een ruime zomerkeuken aanwezig met gezellige bar. De ideale plek om heerlijk lang te genieten van het Zuid Franse weer!

 

Luxe villa op tien minuten van de Valbonne markt

Deze luxe Provencaalse villa ligt perfect voor alle leuke dingen in de omgeving, zoals:

1. Week markt in Valbonne op 10 minuten
2. Olijfmolen in Opio op 2 minuten
3. MACM museum Mougins en de vele Mougins restaurants op 15 minuten
4. Tennis and golf op 5 minuten
6. Skiën in Greolière les neige op 45 minuten
7. Winkelcentrum en restaurants op 5 minuten
8. Boulevard en strand van Cannes op 20 minuten

Provencaalse villa te koop, 15 minuten van Cannes

Interesse?

Interesse in deze luxe Zuid Franse villa? Meer foto’s op aanvraag of maak direct een afspraak om deze en eventueel andere villa’s in deze regio te bekijken. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins, Theoule, Sainte Maxime en Saint Tropez.

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Meer informatie over Grasse vindt u hier

 

Property Features

  • 5 golfbanen in omgeving
  • dichtbij Cannes
  • dichtbij Mougins restaurants
  • domotica
  • in zeer goede staat
  • onbetaalbaar vrij uitzicht
  • sauna

Locatie