Theoule sur Mer is zonder enige twijfel een van de mooiste plaatsjes aan de Côte d’Azur. De combinatie van het rode Esterel gebergte, de azuurblauwe zee, de romantische baaien en stille strandjes, de vriendelijke bewoners en de warme gastvrijheid, het voelt altijd goed om in Theoule sur Mer te zijn. Natuurlijk is het leven nog leuker als u in Theoule sur Mer kunt wonen. Zoals in deze prachtige Neo Provençaalse villa uit 1996 met vier slaapkamers en een kantoor. De totale inhoud is 234 m2, niet te groot en niet te klein, eigenlijk de perfecte plek voor een heerlijke vakantievilla op een ideale plek; nl op loopafstand van het strand.

Vakantievilla op ideale plek in Theoule sur Mer

Vanaf uw vakantievilla in Theoule sur Mer begint het grote genieten al vanaf de terrassen; u kijkt heerlijk weg over de zee en over de groene bergen. De woonkamer is gekoppeld aan de eetkamer die weer uitkomt op een groot terras op het Zuid Oosten. Ook van het ruime zwembad kijkt u uit over de zee en het Esterel gebergte.

Vakantievilla op ideale plek in Theoule sur MerIn de villa is fijne vloerverwarming aanwezig, een heerlijke ruime keuken en uiteraard airconditioning. Deze luxe vakantievilla op de ideale plek in Theoule sur Mer heeft verder een eigen garage en een aparte parking voor uw gasten. De ligging is rustig en beschermd, toch bent u binnen enkele minuten bij de bakker, of bij een van de vele drukbezochte strandrestaurants zoals onze favoriet Marco Polo.

Vakantievilla op ideale plek in Theoule sur Mer

Heeft u kinderen, dan is Theoule sur Mer een heerlijk strand en water paradijs. De zee loopt geleidelijk af, dus veilig voor de allerkleinsten en het strand bestaat uit fijn zand. U kunt hier heerlijke luieren maar ook alle watersporten beoefenen. Om de hoek ligt de jachthaven waar u een bootje kunt huren (of zelf neerleggen). Kortom, Theoule sur Mer is voor de fijnproever van het Franse leven die van alles het beste wenst. En dat het kan voor een interessante prijs bewijst deze gezellige vakantievilla op de ideale plek in Theoule sur Mer.

Vakantievilla op ideale plek in Theoule sur Mer

Taxe foncière: 1.730 per jaar

Heeft u interesse in deze vakantievilla in Theoule sur Mer? Neem dan contact op met Ab en Jo via +33770186203 (ook WhatsApp) of mail ons op info@wonenaandecotedazur.nl

Vakantievilla op ideale plek in Theoule sur Mer

 

Property Features

  • kantoor aan huis
  • loopafstand strand
  • loopafstand van het centrum
  • vrije ligging
  • zwembad met zeezicht

Locatie