Deze moderne villa in Zuid Frankrijk is helaas verkocht. Wilt u ook een villa aan zee kopen? Neem dan contact met ons op!

 

Wie liever niet in de grote drukte woont, maar graag op een afstand geniet van hotspots als Sainte Maxime en Saint Tropez, zal zich thuis voelen in Roquebrune sur Argens. Dit kustplaatsje ligt in de gemeente Les Issambres, een van de mooiste gebieden aan de Middellandse zee. Oude bossen, landerijen en wijngaarden bepalen het landschap en worden afgewisseld met prachtige vergezichten over de Middellandse zee. Dit is het relaxte Zuid Frankrijk waar u naar zoekt. We kunnen u hier een unieke moderne villa aanbieden met in totaal 300 m2 woonplezier van binnen en buiten. De zee is dominant aanwezig vanuit ieder vertrek en dat maakt de villa een ideale plek om vaak en heel lang terug te komen.

Unieke villa te koop, contemporary style Roquebrune sur Argens

Unieke villa op unieke locatie Roquebrune sur Argens Les Issambres

In Roquebrune-sur-Argens, in de maritieme omgeving van Les Issambres, vlakbij de Golf van St. Tropez vindt u deze nieuwe villa op een bevoorrechte positie aan de Franse Rivièra. Gebouwd met strakke vormen biedt deze design villa u alles voor maximaal wooncomfort. De woonkamer is maar liefst 70 m2 en er is een ruime open keuken in deze moderne villa. Beneden vindt u de zomerkeuken met uitzicht op zee en de Master bedroom van 30m2. Hier is ook het zonneterras en het zwembad. Overal in de villa zijn de kamers voorzien van ingebouwde kasten en een state of the art domotica-systeem voor controle van licht, geluid, warmte en veiligheid. Op de bovenste etage zijn vier ruime slaapkamers met eigen terrassen natuurlijk weer dat majestueuze uitzicht op zee. Vanzelfsprekend is er airconditioning in de gehele villa en een beveiligingsysteem met videobewaking. Voor de nieuwe eigenaar staat een beroemde tuin architect tot uw beschikking om de tuin en de terrassen aan te kleden met planten en struiken naar keuze.

Unieke villa te koop, contemporary style Roquebrune sur Argens

Kom naar Les Issambres en Roquebrune sur Argens

Interesse in deze nieuwbouw villa met zwembad, garage, vier slaapkamers en zeezicht? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact op met Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

Uw droomhuis in Les Issambres

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Unieke villa te koop, contemporary style Roquebrune sur Argens

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze nieuwbrief.

Unieke villa te koop, contemporary style Roquebrune sur Argens

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

 

Unieke villa te koop, contemporary style Roquebrune sur Argens

Property Features

  • breed zeezicht
  • Dichtbij Sainte Maxime
  • Golf van Saint Tropez
  • Golfbanen in nabije omgeving
  • Groot zwembad
  • Grote garage
  • Moderne vormgeving
  • Vijf slaapkamers

Locatie