De Cap d’Antibes is een van de meest gewilde locaties aan de Zuid Franse kust. Het ligt centraal tussen Monaco en Cannes en de haven van Antibes leent zich prima voor jachten tot 140 meter. Nu vindt u op Cap d’Antibes alleen de crème de la crème in onroerend goed; niet zo gek dus dat puissant rijke mensen hier een tweede huis hebben. De Cap d’Antibes is dan ook de beste plek aan de Côte d’Azur voor een tweede huis.

Een van de meest legendarische hotels op Cap d’Antibes is Eden Rock; zelfs oud President Obama wilde hier graag slapen tijdens een Europese summit. Wie op Cap d’Antibes woont of logeert heeft het beste van Zuid Frankrijk op loopafstand: er zijn heerlijke wandelpaden langs de rotsen en de zee, zandstranden met restaurants op het zand, de luxe winkels van Cannes en de lokale markten en gezelligheid van Antibes en Juan les Pins. Kortom, Cap d’Antibes is al jaren geliefd en niet zonder reden.

Vakantie op Cap d’Antibes; investeer in nieuw 5 sterren appartement

Vakantie op Cap d’Antibes; investeer in 5 sterren appartement

Op deze unieke plek kunt u nu een nieuw appartement kopen dat u centraal van het leven op de Cap d’Antibes stelt. Kwaliteits nieuwbouw met garantie en een afwerking op het niveau van hotel Eden Roc. Uw nieuwe appartement ligt in een veilige residentie met 24 uur per dag conciërge en bewaking. Want op dit niveau wilt u natuurlijk het beste voor u en uw familie. De eigen spa met indoor zwembad is van een niveau dat zelfs voor de Côte d’Azur van ongekende klasse is; gewoon prachtig met aparte behandelruimtes voor een beautybehandeling of massage naar keuze. En dat is straks allemaal voor u. Net als de grote gym met nieuwste apparatuur, het buitenzwembad, de heerlijke tuinen en de attente conciërge services.

Uiteraard heeft alles een prijs; zelfs exclusieve woonluxe op een zeer bijzondere locatie. U koopt een 1 slaapkamer appartement in de exclusieve residentie vanaf 587,000 euro. De prijs voor een duplex appartement of penthouse met groot dakterras en privé zwembad is uiteraard op aanvraag. Wie investeert in dit type onroerend goed op de Cap d’Antibes, zoekt natuurlijk de beste kwaliteit. Aantrekkelijk voordeel is dat de appartementen door de geweldige locatie en kwaliteits service zeer goed zijn te verhuren; reken op een rendement van zo’n 6% per jaar.

Beroemde buren

Roman Abramovitch, de beroemde Russische miljardair sinds hij Chelsea Football Club heeft gekocht, kocht in 2004 het château de la Croë. Dit kasteel, in 1970 verwoest door een brand, werd na de Tweede Wereldoorlog enkele jaren bewoond door de hertog van Windsor. Roman Abramovitch lanceerde een gigantisch renovatieprogramma na het verwerven van dit kasteel van meer dan 2000 m², dat vandaag ongetwijfeld een van de juwelen is van de Cap d’Antibes.

Michel David-Weill, voormalig CEO van de Lazard-bank, brengt zijn zomers door in de villa Sous le Vent, gebouwd op een rotsachtig deel van de Cap d’Antibes. Meer informatie over de historie en de bekende bewoners en bezoekers van de Cap d’Antibes vindt u hier.

Vakantie op Cap d’Antibes; investeer in nieuw 5 sterren appartement

U kent Cap d’Antibes natuurlijk op uw duimpje als u toevallig op een miljardair jacht bent en op zoek naar een diepwaterhaven. Of u bent een paparazzo op jacht naar foto’s van Leonardo DiCaprio die hier – naar men zegt – frequent wordt gezien. Het was ook de Côte d’Azur waar de Cap, samen met het charmante kleine zusterdorp Juan-les-Pins, ruim honderd jaar geleden een van Amerika’s grootste schrijvers inspireerde. F. Scott Fitzgerald woonde in een gehuurd kusthuis genaamd Villa St. Louis met zijn Zelda en hun dochter Scottie. Een paar jaar nadat de Fitzgeralds in 1927 vertrokken, werd het huis aan de zeewering in Juan-les-Pins uitgebreid tot een hotel met 40 kamers en vijf sterren. De magie van het hete zoete Zuiden en de Middellandse zee waren voor hem de ingredienten om hier aan The Great Gatsby the schrijven. En dat gevoel uit de Belle Epoque periode is nog steeds voelbaar. Wist u dat de legendarische Al Capone in de jaren ’30 op de Cap d’Antibes een casino bezat? De Cap zit boordevol historie en als u ook enthousiast bent geworden over dit zeldzame project op een geliefde locatie, dan sturen wij u graag de brochure toe en meer informatie over de prijzen.

Koop uw tweede woning op de Cap d’Antibes in Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen in de buurt van Cap d’Antibes aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie