Wie op zoek is naar een vakantie appartement Juan les Pins, wil uiteraard zo dicht mogelijk bij zee zitten. En op loopafstand van alle leuke restaurantjes en winkeltjes. Maar misschien wilt u ook wel een zwembad bij uw appartement en als het even kan een tennisbaan. Met dit interessant geprijsde vakantie appartement in Juan les Pins bent u van alle gemakken voorzien. Voorzien van twee slaapkamers en een fraai open uitzicht over Juan les Pins ziet u zelfs vanaf uw balkon een stukje van de zee. En het strand is slechts op 500 meter wandelen.

Ideaal 2 slaapkamer vakantie appartement Juan les Pins te koop

Ideaal 2 slaapkamer vakantie appartement Juan les Pins te koop

Het vakantie appartement Juan les Pins is onderdeel van een luxe residentie met veel sportieve extras zoals twee tennisbanen, twee zwembaden, een eigen ‘Gardien’ en dag en nacht bewaking. Ofschoon het gebouw uit de jaren tachtig stamt is het in goede conditie gebleven door adequaat onderhoud en goede zorg. Het appartement is dan ook instap klaar, met strakke witte muren en een marmeren vloer. Iedere kamer heeft zijn eigen uitzicht; dat kan op de tennisbanen en de zee zijn, of over het groene achterland van Juan les Pins. Wie van de zonsondergang houdt, heeft op het balkon een VIP plaats; hier geniet u het langst van de zon totdat deze achter de bergen verdwijnt. Bij het twee slaapkamer appartement hoort ook een ondergrondse parkeerplaats en een opbergruimte (‘cave’) voor bijvoorbeeld uw fietsen.

Heeft u belangstelling in een onderhoudsvrij en keurig onderhouden twee slaapkamer appartement in Juan les Pins met tennisbanen en zwembaden? Wij sturen u graag meer foto’s toe en leiden u graag rond op de 6e etage. Neem contact op met Wonen aan de Côte d’Azur via info@wonenaandecotedazur.nl voor meer informatie of een afspraak ter plaatse.

Ideaal 2 slaapkamer vakantie appartement Juan les Pins te koop

Uw vakantie appartement in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders dieren tweede woning willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Wonen aan de Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Property Features

  • 24/7 bewaking
  • 500 meter van strand
  • groot park
  • twee tennisbanen
  • twee zwembaden
  • vrij uitzicht
  • zonsondergang

Locatie