Dit is nou echt een vakantie paradijs in Vallauris Golfe Juan voor wie van zon, zwembad en het strand om de hoek houdt. Deze twee gebouwen met riant zwembad worden eind 2020 pas opgeleverd en dat geeft u de kans om als eerste uit het aanbod van nieuwbouw appartementen aan de Côte d’Azur te kiezen. En Vallauris Golfe Juan ligt perfect tegen Cannes aan, maar heeft niet die hoge prijzen. Dus wie het maximale uit het Zuid Franse budget en de vakantiedagen wilt halen, zal als eerste kijken naar de hoogte van de investering. Wilt u veel ruimte en ook nog dichtbij het strand wonen, én dichtbij populaire badplaatsen? Dan is Vallauris Golfe Juan uw nieuwe plek aan de Côte d’Azur. Ontdek dit stadje hier.

Vakantie paradijs in nieuwbouw Vallauris Golfe Juan

Vakantie paradijs in nieuwbouw Vallauris Golfe Juan

Tussen de stranden van Golfe-Juan en beboste heuvels, ligt dit prachtige Domein, op slechts 5 minuten van het bruisende oude centrum en alle voorzieningen. Het afgesloten domein in Vallauris Golfe Juan ligt in een zeer bosrijke omgeving, en dichtbij de zandstranden. De bewoners komen binnen via een poort en parkeren vervolgens in een ondergrondse garage. De twee gebouwen met nieuwe appartementen zijn omringd door een klein parkje met vele tuinen en zitjes die zijn beplant met bloemenstruiken. Een oase van rust met centraal gelegen dat heerlijke zwembad.

Vakantie paradijs in nieuwbouw Vallauris Golfe Juan

De ambiance is kleinschalig met slechts drie verdiepingen waarbij de appartementen allen ruime terrassen hebben. Uw uitzicht bestaat uit de groene heuvels van Vallauris en Golfe Juan, of op de tuin. Deze kwalitatieve nieuwbouw voldoet aan de nieuwste eisen zoals RT 2012 en een afwerking met de beste materialen. En toch zijn de prijzen zeer bescheiden:

2 kamers: € 176.000
3 kamers: € 246.000
4 kamers: 298 000 €

Koop uw tweede woning in Vallauris Golfe Juan

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Locatie