Wonen in Valbonne in een Provençaalse stenen villa is als een droom die uitkomt. Deze villa combineert qua stijl perfect bij de oude Valbonne; een mix van typisch Provençaalse en typisch Engels; een gezellige warm thuis voor het gezin. De villa werd volledig gerenoveerd in 2002, dus het is in uitstekende staat. Een totaal van 250 m² bewoonbare oppervlakte en een mooie tuin met zwembad maakt uw pakket “Genieten in Zuid Frankrijk” compleet. In de tuin is ook een klein huis voor kippen en konijnen.

Valbonne charmante Provençaalse stenen villa

Charmante Provençaalse stenen villa

Binnen in de Provençaalse stenen villa zijn zes kamers. Vier slaapkamers, een grote slaapkamer met walk-in closet, een ontvangstruimte, douche, badkamer, en een mooie woonkamer met open haard. De verwarming wordt centraal op gas en het uitzicht op de tuin. De foto’s zeggen meer dan 1000 woorden; de Provençaalse steen villa heeft iets uit een sprookje. En als u in sprookjes gelooft, dan mag u naar binnen om te zien of het allemaal waar is.

Valbonne charmante Provençaalse stenen villa

Valbonne charmante Provençaalse stenen villa

Het kopen van luxe onroerend goed in Valbonne

Valbonne heeft een enorme woonwijk verspreid door de omliggende bossen. Buiten Valbonne zijn vele luxe villa’s, woonwijken voor de ingenieurs van high-tech park Sophia Antipolis en rusthuizen voor de eerdere generaties Valbonnais. De oude stad van Valbonne kent een grote Engelse gemeenschap en is overweldigend met zijn charmante 16e-eeuwse karakter. Ondanks dit historisch tintje is het centrum van Valbonne is zeer levendig. Het 16e-eeuwse Place des Arcades plein is zonder twijfel een van de mooiste pleinen. Hier is het fijn genieten van een kopje koffie of een lunch. De symmetrische  lay-out van het centrum van de stad was gepland door de abt van Lerins, naar aanleiding van de lay-out van de Romeinse steden. Het centrale plein wordt omringd aan alle vier zijden door schilderachtige arcades, terrasjes en winkeltjes.

Valbonne charmante Provençaalse stenen villa

Kom naar Valbonne en een bezoek aan de woning

Interesse in deze Provençaalse stenen villa in Valbonne? Maak een afspraak om de woning, 7/7 bezoeken. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770.186.203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Valbonne charmante Provençaalse stenen villa

 

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Valbonne charmante Provençaalse stenen villa

What's Nearby?

Stores
 • Unfortunately, your API key is over its quota.
Bars
 • Unfortunately, your API key is over its quota.
Restaurants
 • Unfortunately, your API key is over its quota.
Coffee Shops
 • Unfortunately, your API key is over its quota.

Property Features

 • Air-conditioning
 • Barbecue
 • Car port
 • Elektrische poort
 • Open haard
 • Sprinkler system
 • zwembad

Location