Perfect gelegen in een afgesloten en omheind domein ligt deze superstrakke moderne villa in California style met een lokale twist. De eigenaar heeft deze villa laten bouwen in 2010 en er zit nog garantie op de constructie. Bij de bouw is gebruik gemaakt van topkwaliteit; de ramen zijn bijvoorbeeld speciaal geïmporteerd en van zeer zware kwaliteit. Er is overal vloerverwarming, een omkeerbare verborgen airco, de luiken en zonwering zijn op afstand te bedienen via domotica. 

Valbonne: super luxe California style villa

De LED verlichting is energiezuinig voor zowel binnen als buiten. De villa is voorzien van een alarm en een garage voor twee auto’s plus een ruime entree. De toegang geschiedt door een hoofdpoort en daarna een kleine entreepoort met linksaf deze prachtige California style villa.

Buiten de California style villa nodigt de tuin uit om te voetballen of gewoon een heerlijke duik te nemen in het zwembad van 11 x 4 meter. Bij het zwembad is een aparte zomerkeuken voor die lange zomeravonden met barbecue.

Valbonne: super luxe California style villa

Valbonne: luxe California style villa te koop

Binnenin geniet u van bijna 300 m2 woongenot, verdeeld over 4 ruime en zonnige slaapkamers. De master bedroom heeft daarbij een aansluitende badkamer, sauna en stoomcabine. De California style villa is een zeer compleet en warm familiehuis dat rustig is gelegen maar niet te geïsoleerd van de buitenwereld. U bent in 5 minuten bij de supermarkt en in tien minuten in Mougins. Het mondaine Cannes vindt u op 20 minuten en vanaf de luchthaven rijdt u in 30 minuten naar uw California style villa toe.

Valbonne: luxe California style villa te koop

Koop uw California style villa in Valbonne Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203.

Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur.

Wonen aan de Côte d’Azur is zeven dagen per week geopend en is u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening.

Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk zoals deze California style villa, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief; de makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe.

U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie