Onroerend goed kopen in Cagnes Sur Mer: een selectie van appartementen en villa’s. Cagnes-sur-Mer is een stad in opbouw en bestaat uit drie verschillende gebieden, namelijk Cagnes-Ville, Cros-de-Cagnes en Haut-de-Cagnes. De kustlijn van Cagnes-sur-Mer beslaat bijna 35 kilometer aan serene kiezelstranden. Hier kunt u genieten van een diepe duik in het water omdat de temperatuur van de Middellandse Zee gemiddeld 16-23 graden Celsius is.

Als u een villa of appartement in Cagnes Sur Mer koopt, profiteert u van een dorp met veel lokale activiteiten. Het Hippodrome de la Côte d’Azur is een paardenrenbaan in de stad. De Hippodrome organiseert elk seizoen verschillende internationale springwedstrijden voor paarden. Mensen komen uit verschillende delen van de wereld om deze shows te bekijken. Als u liever van winkelen houdt, is Polygone Riviera de perfecte plek voor u, met bijna 150 winkels en restaurants. Het is een revolutionair concept dat mode en premium winkelen, hedendaagse kunst en entertainment combineert, zodat u op één plek van alles kunt profiteren.Villa of appartement kopen in Cagnes sur Mer, Zuid Frankrijk

Villa of appartement kopen in Cagnes sur Mer, Zuid Frankrijk

Cagnes Sur Mer ligt tussen Nice en Antibes. Haut-de-Cagnes is een dorp, dat beroemd is om een ​​oud kasteel, Chateau Grimaldi. Dit kasteel werd in 1309 gebouwd door een voorouder van een koninklijke familie als Monaco. Nu is het kasteel veranderd in een kunstmuseum. Cros-de-Cagnes is beroemd om zijn vissers en de actieve visvangst. Dit deel ademt ook nog de sfeer uit van een oud vissersdorp. In Cros-de-Cagnes bouwden de de vissers een prachtige kerk genaamd Chapelle Saint-Pierre. Vissen is nog steeds een belangrijke industrie op dit gebied, maar ook de activiteiten op waterbasis zijn hier erg populair. De pittoreske vissershaven is een prachtige plek om te bezoeken. Wie wordt niet verliefd op deze plek?

Villa of appartement kopen in Cagnes sur Mer, Zuid Frankrijk

Er zijn zes privéstranden in Cagnes. Elk strand heeft zijn eigen verbazingwekkend hoogwaardige restaurants, zonnebedden en verhuur van parasols. Cros-de-Cagnes is een bekende badplaats die ontspanning, watersport, een breed scala aan restaurants en verschillende strandactiviteiten biedt. Hoewel de Promenade de la Plage in Cagnes een down-scale versie is van Nice’s Promenade des Anglais, verliest Nice het van Cagnes sur Mer in charme. De kust is prachtig ingericht. Het heeft een fiets- en voetpad, wat een ideale plek is voor een korte vrije wandeling bij zonsopgang. Elke zomer kwamen duizenden mensen bijeen voor de viering van muziek, dans en vuurwerk op het strand. Iedere zondag komen mensen uit de streek naar Cagnes sur Mer om te flaneren of om heerlijk te lunchen, direct aan zee of aan de boulevard.

Villa of appartement kopen in Cagnes sur Mer, Zuid Frankrijk

Cagnes sur Mer was de laatste retraite van een toonaangevende kunstenaar, Auguste Renoir. Er is uiteraard een museum, dat aan zijn leven en werk is gewijd. U vindt dit huis in het hart van zijn olijf- en citrusbomengaard aan de Chemin de Colettes. Cagnes Sur Mer is echt een prachtig dorp om keer op keer te ervaren. Als u op zoek bent naar een alternatief voor Nice of Antibes, dan is deze plek precies wat u zoekt. U bent slechts een klik verwijderd van het zonnig leven op deze droomplek.

Koop uw tweede woning in Cagnes sur Mer, Zuid Frankrijk

Wij hebben meer aanbod dan op de site staat geplaatst. Neem daarom contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur voor een zoekopdracht in Cagnes sur Mer. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse. Gebruik het contactformulier onderaan deze pagina voor een snelle service.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Locatie