De villa in Vence komt uit de serie van ‘zo maken we ze niet meer’. Solide, stoer en sterk op een dominante positie met weergaloos uitzicht over de groene heuvels en Saint Paul de Vence. De villa heeft alles op 1 niveau, maar is compleet onderkelderd. Hier bevindt zich een atelier, een kelder en de mogelijkheid om een appartement als vierde slaapkamer te maken. Het officieel woongedeelte waar u lokale woonbelasting over betaalt is 134 m2. Maar dankzij de entresol is het bruikbare woonoppervlak 195 m2.


Sfeervolle villa Vence Vosgelade met super uitzicht

De ruime woonkamer met open haard heeft een eetgedeelte dat weer grenst aan een schitterend overdekt terras. Lunch of diner is hier elke dag een feestje. Er zijn drie slaapkamers waarvan 1 nu gebruikt wordt als kantoor aan huis. Dat kantoor kunt u natuurlijk ook ‘entresol’ maken. De tuin is 1788 m2 is onder architectuur aangelegd en geeft ruimte aan verschillende gezellige hoekjes.

De villa in Vence komt uit de serie van ‘zo maken we ze niet meer’. Solide, stoer en sterk op een dominante positie met uitzicht op Saint Paul de Vence.

Sfeervolle villa Vence Vosgelade met super uitzicht

De villa kan aan de binnenkant wel wat moderne aandacht gebruiken van iemand met twee rechterhanden. Heeft u interesse in de villa voor deze scherpe prijs? Neem dan contact op met Ab en Jo op +33770 186 203 of mail ons op info@wonenaandecotedazur.nl

De villa in Vence komt uit de serie van ‘zo maken we ze niet meer’. Solide, stoer en sterk op een dominante positie met uitzicht op Saint Paul de Vence.

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

 

Location