Een appartement in Cannes voelt als het toppunt van luxe in Zuid Frankrijk. En dat is het natuurlijk ook; in Cannes bent u omringd door de meest luxe merken ter wereld als Dior en Chanel, staan de Lamborghini’s dubbel geparkeerd en kost een kop koffie toch maar 2,5 euro. Cannes is ondanks alle rijkdom die op het stadje afkomt, toch gewoon een gezellig stadje gebleven. Met een dagelijkse versmarkt, kleine bistrootjes en de Rue d’Antibes; de leukste winkelstraat aan de Côte d’Azur. Flaneren in Cannes doet u uiteraard over de Croisette; de brede boulevard aan zee waar u toegang heeft tot fantastische restaurants en hippe clubs.

Wonen op niveau: luxe appartement in Cannes

Wonen op niveau: luxe appartement in Cannes

Wonen aan die Croisette is dan ook de meest luxe plek om te kunnen wonen; u heeft alles op loopafstand en de zee ligt letterlijk voor uw deur. Wij bieden u een geheel gerenoveerd twee slaapkamer appartement aan dat de stijl van Cannes uitstraalt; kwaliteit, klasse en toch ook gezellig op de vijfde etage.

De ruime woonkamer komt uit op een terras met een tussendoor uitzicht op zee en het Esterel gebergte. Twee grote slaapkamers, twee badkamers en een moderne open keuken met eetbar. De luxe residentie maakt het wonen op niveau helemaal af; u beschikt over een concierge die 24/24 voor uw appartement en uw vragen aanwezig is. Uw appartement in Cannes heeft uiteraard een lift, automatische rolluiken en de entree is voorzien van een videophone en entree met digi-code.

Wonen op niveau: luxe appartement in Cannes

Koop een appartement in Cannes

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

 

Locatie