Een tweede huis in Fayence, Zuid Frankrijk, dat is toch iets waar veel Nederlanders en Vlamingen van dromen. En soms komen die dromen uit, zeker als u lang genoeg zoekt. Deze prachtige Mas is in de hoogtijdagen van onroerend goed gewaardeerd op 3 miljoen euro en zo ziet het geheel er nog steeds uit. Dit koopt u niet elke dag voor slechts 895.000 euro. Het feest begint al bij de indrukwekkende entree met elektrische poort. Binnen deze Mas in Fayence, geschikt voor B&B heeft u de beschikking over 200 vierkante meter woongenot.

Mas in Fayence, geschikt voor B&B

In de woonkamer uiteraard een heerlijke moderne open haard voor lange winteravonden. En natuurlijk krijgt u veel aanloop, maar daar heeft u twee aparte guest houses voor van respectievelijk 35 en 20 vierkante meter. ideaal voor iedereen om z’n eigen plek te hebben. Ook de jacuzzi en de sauna zijn een welkome aanvulling op de luxe standaard van leven. Eigenlijk wilt u hier nooit meer weg.

Mas in Fayence, geschikt voor B&B

Het terrein van 5.000 vierkante meter is fraai aangelegd met mooie cypressen; het geheel voelt als zeer compleet en nu voor een zeer scherpe prijs. Deze Mas in Fayence is uitermate geschikt voor een kleine hotel of als B&B. U wilde toch altijd al een keertje iets voor uzelf beginnen, dichterbij de natuur? Dit is uw kans! Buiten is het volop genieten met 300 vierkante meter terrass en een heerlijk zwembad van 4,5 x 9,5 meter. U heeft bovendien de mogelijkheid om 5.000 vierkante meter extra terrein bij te kopen. U kunt op dat terrein dan nog eens 300 vierkante meter bij bouwen; altijd leuk als optie voor als de zaken goed gaan.

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Property Features

  • completely renovated
  • double guesthouse
  • Jacuzzi
  • modern fireplace
  • old stone Mas de Provence
  • option to buy extra land with permit
  • sauna
  • Swimming pool

Locatie