Wie uitermate comfortabel wilt genieten van Sainte Maxime, zit met dit appartement met zwembad op de eerste rang qua gezelligheid en uitzicht. Dit type appartement in een klein exclusief domein met slechts 4 appartementen noemt men ook wel een villa appartement, want u geniet van alle privileges die een villa biedt, maar zonder de rompslomp van onderhoud aan de ruime tuin (2665 m2) of het heerlijke zwembad. En wonen in centrum Sainte Maxime, ja, dat wil iedereen wel!

Drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een zonnige grote woonkamer met open keuken zijn verdeeld over totaal 117 m2 oppervlakte. Vanuit zowel de woonkamer als de twee slaapkamers heeft u direct toegang tot het geweldige zonnige terras van 40m2. Vanaf hier begint het plezier van wonen in het centrum van Sainte Maxime. En dit villa appartement met zwembad staat werkelijk op de best denkbare locatie; nl. naast de burgemeester die uiteraard zelf ook graag op de mooiste plek zit.

Te koop appartement met zwembad in centrum Sainte Maxime

De zeer luxe afwerking begint al buiten door het gebruik van natuursteen en strakke lijnen. Als we dit zeer luxe villa appartement met zwembad in centrum Sainte Maxime met één woord moeten omschrijven dan is ‘chique’ hier zeker op zijn plaats. Het uitzicht zelf is ‘magnifique’ om nog maar eens een toepasselijk Frans woord te gebruiken; u kijkt weids en ver over het centrum van Sainte Maxime en de beroemde baai van Saint Tropez. Als u ’s avonds op uw terras dineert ziet u de lichtjes van Saint Tropez flonkeren in het water; dat rijke gevoel is in feite onbetaalbaar.

In de directe omgeving is nog veel meer om van te genieten; zoals een 18 holes golfbaan, een geweldige jachthaven en natuurlijk de verleidelijke zandstranden van Sainte Maxime. Om de zonnige dag goed geluimd te beginnen liggen de versgebakken croissantjes in centrum Sainte Maxime op 2 minuten wandelen al voor u klaar. Groenten en fruit vindt u direct om de hoek in de Marché Couvert. Typisch en zo gezellig Zuid Frans is de weekmarkt op donderdagmorgen op de Place du Marché voor de heerlijkste verse olijven, noten en Franse kaasjes. Lokaal gebruik is natuurlijk de dagelijkse Apéro, het aperitief aan het einde van de dag dat het beste smaakt bij Café de Paris aan de boulevard, op slechts vijf minuten wandelen. Al die extra’s maken Sainte Maxime internationaal een van de meest favoriete vakantiebestemmingen.

Compleet ingericht te koop: villa appartement centrum Sainte Maxime

Bij dit perfect gelegen villa appartement in centrum Sainte Maxime beschikt u over een garage en twee parkeerplaatsen. U kunt dit prestigieuze villa appartement met zwembad direct gaan bewonen want het smaakvolle interieur dat zorgvuldig door een binnenhuis architect is samengesteld uit de collectie van topmerken zoals B&B Italia, Riva 1920, Knoll Studio, Kasthall en VI-Spring bedding zit bij de aankoopprijs inbegrepen.

Wilt u optimaal genieten van een luxe en exclusief nieuwbouw appartement met zwembad in centrum Sainte Maxime, op een bevoorrechte locatie? Neem dan contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur voor een bezichtiging! Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die nieuw of zeer luxe vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een appartement met zwembad en ander luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca?

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie