De stadsvilla Villefranche sur Mer is een prachtig pand uit de rijke ‘Belle Epoque’ periode. U ziet het al van buiten, hier heeft vast ooit een Koning of Prinses gewoond. En dat klopt, al mogen we hier niet vertellen wie dat precies was. U wilt immers net zo discreet kunnen genieten van Villefranche sur Mer en de Frans Riviera, net als zoveel beroemdheden in de omgeving doen.

Zeldzame stadsvilla Villefranche sur Mer uit 1904

Zeldzame stadsvilla Villefranche sur Mer uit 1904

Deze stadsvilla Villefranche sur Mer is gebouwd in 1904 en heeft een totaal woonoppervlakte van 290 m2 plus een eigen terrein in het centrum van 900 m2. Dat kan alleen maar als je van adel bent. Of als u dit pand koopt. Vanzelfsprekend heeft u een majestueus uitzicht op het dorpje Villefranche en op de mooiste baai van de Côte d’Azur.

Zeldzame stadsvilla Villefranche sur Mer uit 1904

Zeldzame stadsvilla Villefranche sur Mer uit 1904

Groot voordeel is dat de geliefde stranden op loopafstand liggen. Maar u kunt ook heerlijk thuis blijven en genieten van het grote en verwarmde zwembad. Of van de avondzon die u vanaf het dakterras kunt bekijken.

De stadsvilla Villefranche sur Mer heeft net een grote renovatie ondergaan en verkeert nu in topconditie. Ideaal gelegen op het Zuiden en geheel vrijstaand voor maximale privacy in de stad.

 

Staat in Villefranche sur Mer uw droomhuis te koop?

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Voor u: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie