Deze villa direct aan het water in Sainte Maxime is een juweeltje. Het Franse ‘pieds dans l’eau’ komt hier letterlijk tot zijn recht. U geniet in Sainte Maxime van een magnifiek uitzicht over de baai van Saint Tropez. De contemporain villa direct aan het water in Sainte Maxime dateert uit de succesvolle jaren van Brigitte Bardot en u heeft toestemming om het woonoppervlak eventueel uit te breiden.

Zeldzame villa direct aan het water in Sainte Maxime

De villa direct aan het water is over twee verdiepingen verdeeld met de volgende indeling op de begane grond met een ruime living waar uiteraard een open haard in zit. De aparte eetkamer, een afgesloten keuken op het niveau Top Chef, de Master bedroom met aansluitend een badkamer; ze komen allemaal uit op het zonnige overdekte terras met dat waanzinnige uitzicht over de Middellandse zee. Op de andere etage vindt u nog eens 3 slaapkamers met balkon, twee badkamers en qua nuttig en noodzakelijk is er een aparte wasruimte en een kelder voor de opslag.

Zeldzame villa direct aan het water in Sainte Maxime

Op het terras staat de barbeque aan de rand van de zee. Het gaat te ver om te suggereren dat u de verse vis direct op uw barbeque kunt hengelen, maar in theorie is dat geen gekke gedachte. Deze villa direct aan zee is de ideale plek voor zee en watersportliefhebbers die ook gesteld zijn op hun privacy. Het geheel heeft een vlak terrein van 2000 m2, een boothuis, een kegelbaan en uiteraard een aanlegsteiger. De robuustheid van de villa direct aan zee uit de jaren zestig is voorzien van dubbele beglazing, elektrische rolluiken, tuin beregeningsinstallatie, alarm en videophone. Een ideale én bijzondere plek voor geweldige vakanties in Zuid Frankrijk.

Zeldzame villa direct aan het water in Sainte Maxime

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie