Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Huizen te Koop Zuid Frankrijk – Villa Appartement Côte d’Azur

Het aanbod Huizen te Koop in Zuid Frankrijk en specifiek aan de Côte d’Azur is net zo gevarieerd als de regio zelf. Maar u kunt er ook net zo makkelijk in verdwalen. De Zuid Franse Alpes Maritimes herbergt het mooiste van twee uitersten; de Middellandse zee en het Franse Alpen. In de periode februari tot aan mei kunt u hier van beiden gebruik maken; zwemmen in zee of luieren aan het strand na een ochtendje skiën in plaatsjes als Isola 2000, Auron, Valberg of Greoulieres.

Aanbod Huizen te Koop Zuid Frankrijk Côte d’Azur

Wie hier een tweede verblijf zoekt, zal op Internet veel aanbod vinden. Eigenaars van woningen en appartementen huren veelal meerdere makelaars in die ieder op zijn of haar manier het huis probeert te verkopen. Uw tweede huis in Zuid Frankrijk hangt in de meeste gevallen te wachten in een etalage bij de makelaar in het dorp waar het huis zich bevindt. En dat is ook meteen de beperking die iedere makelaar meekrijgt; men mag met een mandaat alleen huizen verkopen in de eigen regio. Tenzij er wordt samengewerkt met andere makelaars. In dat geval wordt de commissie verdeeld tussen de makelaars. Wilt u een appartement kopen in Zuid Frankrijk dan heeft u de keuze uit bestaande bouw en nieuwbouw. Bestaande bouw vraagt om extra aandacht qua onderhoud en verborgen gebreken. De verkopende partij moet verschillende rapporten overleggen mbt houtrot en gebruik van asbest. Verborgen gebreken heten niet voor niets zo, maar het is wel belangrijk om bij een bestaande villa als tweede huis in Zuid Frankrijk een bouwinspecteur in te schakelen. U vindt deze bijvoorbeeld in Nice.

Aanbod Huizen te Koop Zuid Frankrijk Côte d’Azur

Wie zoekt in het aanbod huizen te koop Zuid Frankrijk Côte d’Azur heeft een grote kans om te ontdekken dat Franse makelaars hun telefoon vrijwel nooit direct beantwoorden. Het zoeken naar een betrouwbaar en actueel aanbod van te koop staande huizen en appartementen kan op afstand frustrerend zijn. Is datgene wat u vindt nog wel verkrijgbaar en als men wil verkopen, waarom is het kantoor dan gesloten of krijgt u nooit iemand direct aan de lijn? In het vliegtuig stappen naar Zuid Frankrijk toe lijkt dan de enige oplossing al is menig verkoopkantoor op de meest logische tijden gesloten. Maandagochtend? Dan is niemand bereikbaar. In dat geval is het prettig zaken doen met Wonen aan de Côte d’Azur. Wij bemiddelen al meer dan tien jaar tussen kopers en verkopers en hebben een groot netwerk opgebouwd van alerte makelaars en projectontwikkelaars. In veel gevallen beschikken we over toegang tot het interne verkoopsysteem waardoor we u binnen een paar uur een actueel overzicht kunnen sturen van nieuwbouw appartementen die geschikt zijn als tweede woning of verblijf in Zuid Frankrijk aan de Côte d’Azur. Hier vindt u ons complete aanbod van nieuwbouw appartementen in Zuid Frankrijk Côte d’Azur.

Aanbod Huizen te Koop Zuid Frankrijk Côte d'Azur

Appartementen met zeezicht en zwembad te koop in Nice Fabron

Ons aanbod bestaande huizen te koop in Zuid Frankrijk wordt aangevuld met nieuwbouw appartementen, daar zijn we langzaam maar zeker wel een van de grootste aanbieders in geworden. Dit komt omdat projectontwikkelaars het liefst buitenlandse klanten hebben. Die zoeken vooraf gericht en weten hun budget en woonwensen. Als het dan klikt qua omgeving en architectuur, dan is de koop snel gesloten. Het is niet voor niets dat bij de lancering van nieuwbouw projecten, ruim 70% al is verkocht voordat men daadwerkelijk met de bouw start. Maar we verkopen ook graag exclusieve villa’s, de prijzen starten rond een miljoen en lopen door tot het top-segment van enkele tientallen miljoenen euros. We hebben hier een speciale selectie van gemaakt; de VIP selectie. Het aanbod van zeer luxe villa’s vindt u op deze VIP topklasse onroerend goed in Zuid Frankrijk pagina.

 

Aanbod Huizen te Koop Zuid Frankrijk Côte d'Azur

Provençaalse stenen villa in Roquefort les Pins te koop 16 kamers en zwembad. Geschikt als bed en breakfast boutique hotel

Aanbod Huizen te Koop Zuid Frankrijk Côte d’Azur

Het toppunt zowel letterlijk als figuurlijk is voor velen het bezit van een penthouse. Dit noemen de Fransen ook wel een ‘villa de toit’ oftewel een villa op het dak. U stijgt hierbij letterlijk boven alle buren uit en geniet van een magnifiek uitzicht op zee, de Alpen en de sterrenhemel. Luxe penthouses in Zuid Frankrijk zijn onderdeel van een residentie die uitblinkt door ligging en stijl. Op deze pagina vindt u ons select aanbod van Luxe penthouses in Zuid Frankrijk. Geniet alvast van het uitzicht!

Raakt u door het aanbod huizen te koop Zuid Frankrijk een beetje de kluts kwijt of uw motivatie? Neem dan contact op met Ab en Jo. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen een lijstje voor u samen met actueel beschikbare woningen. Of het nu gaat om nieuwbouw of om een bestaande villa of een luxe penthouse; we kennen de weg en helpen u graag met een adequate en professionele service. U kunt ons mailen via info@wonenaandecotedazur.nl of bellen of WhatsAppen via +33770186203. Graag tot zien bij Wonen aan de Côte d’Azur!

Nieuwsbrief Côte d’Azur

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.